Ce s-a intamplat ieri la mormantul parintelui Arsenie Boca! A fost MINUNAT!

Mormantul parintelui Arsenie Boca a fost vizitat de peste 35.000 de credinciosi in pelerinaj, romanii numindu-l "Sfantul Ardealului".  Pentru evitarea oricaror incidente, Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara a deplasat la fata locului un dispozitiv format din subofiteri care au asigurat masurile de ordine necesare pe timpul slujbei religioase si dupa aceea, astfel ca nu au fost consemnate probleme deosebite.

"Masurile adoptate de jandarmi, impreuna cu echipajele de politie rutiera si SMURD, au asigurat desfasurarea manifestarilor religioase intr-un climat de ordine si siguranta pentru credinciosii care au venit in numar mare la manastire. Credinciosii au inteles mesajul fortelor de ordine si al personalului clerical, astfel ca nu s-au produs incidente. Peste 35.000 de credinciosi au venit in pelerinaj la Manastirea Prislop", a declarat duminica purtatorul de cuvant al IJJ Hunedoara, capitan Nicolae Raducu. 

Numarul din ce in ce mai mare de credinciosi care vin sa se roage la mormantul parintelui Arsenie Boca a determinat autoritatile judetene din Hunedoara sa declare ca prioritara modernizarea drumului judetean care duce spre Manastirea Prislop. Lucrarile se vor desfasura in acest an si prevad largirea partii carosabile pe un distanta de sapte kilometri, de la DN 66, in zona Bretea Strei, si in continuare prin Salasu de Jos, Salasu de Sus, pana la Manastirea Prislop. De asemenea, pe drum vor fi construite benzi suplimentare de parcare. Supranumit "Sfantul Ardealului", parintele Arsenie Boca este considerat cel mai mare duhovnic roman al secolului XX. Sursa: jurnalul.roCiteste caplimpede
  • UCENICUL PARINTELUI ARSENIE BOCA FACE DEZVALUIRI ZGUDUITOARE DESPRE OMUL LUMINAT DE DUMNEZEU!
  • PROFETIILE DE FIER ALE LUI ARSENIE BOCA: CUTREMURELE, REVOLUTIA SI CEASUSESCU!
  • PROFETIA PARINTELUI ARSENIE BOCA PENTRU PRESEDINTE! VETI MURI INTR-O ZI DE MARE SARBATOARE!
23 mar 11:14Cap Limpede
Loading...