Popoarele antice, in special, grecii considerau ca soarta unui individ era decisa de initiala numelui pe care parintii il alesesera pentru pruncul lor. De altfel, stiind faptul ca a fost un popor destoinic si un mare centru de dezvoltare al civilizatiei, grecii au dezvoltat o metoda de predictie a destinului dupa initiala numelui.

Aceasta metoda este numita „arta divina” si se numeste „Onomantia”. Ce spun literele despre personalitatea noastra?

Litera A

Cei care poseda aceasta initiala la numele lor sunt persoane puternice, adevarati lideri in grupul lor, hotarati si echilibrati. Sunt destul de impulsivi in situatii limita, uneori chiar aroganti.

Litera B

Persoane discrete, prietenoase, intelegatoare, dar nehotarate, posesive si lenese.

Litera C

Au spirit creativ, ambitiosi, spontani si pusi pe treaba mai tot timpul, dar dau dovada de nepasare si dezorganizare atunci cand lucrurile nu sunt pe placul lor.

Litera D

Persoanele ce au litera D drept initiala a numelui sunt curajoase, echilibrate, dau semne de devotament la locul de munca si pot fi buni lideri. Ca defect principal se poate aminti incapatanarea.

Litera E

Sunt buni oratori, dornici de cunoastere si au o latura emotionala destul de sensibila. Le plac situatiile noi care sa ii puna in dificultate si care sa ii faca sa isi puna mintea la contributie in descoperirea unor solutii indraznete chiar. Un defect ce se poate mentiona este irascibilitatea.

Litera F

Cei care sunt purtatori ai initialei F sunt considerati persoane familiste, energice, de incredere si loiale. in schimb, au tendinta sa isi planga de mila atunci cand atentia nu este indreptata spre ei.

Citeste mai mult pe ziarulnational

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.