Ce a transmis Klaus Iohannis romanilor de Anul Nou!? Mesaj special celor plecati peste hotare...

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis romanilor un mesaj inainte de trecerea in noul an printr-un video inregistrat postat pe pagina de facebook. In mesajul transmis Klaus Iohannis subliniaza importanta continuarii idealurilor si principiilor europene dar le trimite un mesaj special romanilor plecati peste hotare: sa nu-si piarda increderea.

"Dragi romani, in urma cu zece ani, tara noastra devenea oficial stat membru al Uniunii Europene - un obiectiv care nu ar fi fost posibil fara efortul depus de fiecare dintre noi. Acum un deceniu, parintii au inceput sa construiasca pentru copiii lor o lume mai buna. Optiunea europeana a Romaniei a avut o puternica sustinere publica pentru ca oamenii au aderat in primul rand la un set de valori si principii: o democratie consolidata, domnia legii, o viata demna, in pace si bunastare. De aceea, urmasii celor care au construit Romania europeana au datoria sa pastreze si sa intareasca pentru generatiile care vin mostenirea pe care au primit-o", afirma presedintele Iohannis, in mesajul video postat, sambata, pe Facebook.

El subliniaza ca progresele facute pana acum nu trebuie incetinite, ci continuate cu determinare si responsabilitate.

"Dragi romani, fie ca traiti in tara sau sunteti plecati peste hotare, nu va pierdeti increderea in Romania! Mai avem inca multe de facut, dar am speranta ca, impreuna, vom reusi! La multi ani tuturor si un An Nou fericit!", transmite seful statului.

31 dec 10:44Cap Limpede