Liderul PSD, Liviu Dragnea, petrece luna ianuarie in insulele Maldive, impreuna cu iubita sa, Irina, anunta mai multe publicatii. Un astfel de concediu exotic costa cel putin 20.000 de euro, informeaza jurnalistul Gabriel Gachi.

Un lider social-democrat din Occident nu-si permite un astfel de sejur „extravagant”, care impreuna cu celelalte „servicii” se ridica la 40.000 de euro, explica jurnalistul Gabriel Gachi pe Facebook. „E cam greu sa vorbesti in numele celor care nu-si permit sa-si puna o masea, ca e 1.000 de euro o lucrare si trebuie sa faca credit pentru asta, cu 56% dobanda la escrocii IFN-urilor, in numele celor care nu-si permit 4 zile la Bansko si al celor care se chinuie sa plateasca 5 ani la un SH de 6.000 de euro ca sa nu mai inghete asteptand autobuzul”, arata jurnalistul.

„O luna in Maldive pentru doi adulti costa 20.000 de euro. Cu tot cu avion (2.500 de euro), transfer aeroport, servicii suplimentare (spa, masaj, alte sporturi), plus o barca in larg, plus mancare-bautura, ajungi la 40.000 de euro pentru doi oameni. Cat un apartament mai mic.

Cand esti social-democrat, sa spargi 40.000 de euro intr-o vacanta in miezul iernii e cam greu de explicat. Cand tu spui ca mori de grija romanilor, ca nu stii cum sa faci ca sa traiasca mai bine, e cam mare delimitarea prin cheltuirea intr-o luna a veniturilor unui roman mediu in 7 ani. E cam greu sa te bati pentru bunicile de la tara cand tu esti genul care nu se abtine de la Maldive toata luna ianuarie. Si e cam greu sa vorbesti in numele celor care nu-si permit sa-si puna o masea, ca e 1.000 de euro o lucrare si trebuie sa faca credit pentru asta, cu 56% dobanda la escrocii IFN-urilor, in numele celor care nu-si permit 4 zile la Bansko si al celor care se chinuie sa plateasca 5 ani la un SH de 6.000 de euro ca sa nu mai inghete asteptand autobuzul.

Si e cam greu sa dai ochii cu cei 400.000 de mici patroni din Romania, care nu-si mai permit noua taxare a muncii, cu salariul minim crescut cu 70% in doi ani, si fac artificii la negru si e cam greu sa-i faci pe acesti antreprenori sa nu se oftice, cand ei fac mari sacrificii sa prinda 6 zile in Austria, cu 3.000 de euro si apoi isi blesteama zilele pentru asa cheltuiala.

Dragnea poate fi baron la Teleorman sau lider corupt, ales pe viata, intr-o tara africana, dar un social-democrat chiar si din Occident nu-si permite asa o extravaganta, cu iubita de 25 de ani in Maldive, cu iaht inchiriat, intr-un sejur de 30 de zile, cheltuind 40.000 de euro pentru sufletelul sau, cat ar pocni din degete, si apoi sa se intoarca in tara si sa ceara votul a milioane de amarati, care se hranesc cu eugenii si asteapta si ei niste lideri modesti, din randurile lor, care sa-i pazeasca de cei care vor sa suga sangele poporului. Ca asa spune PSD-ul”, a scris Gachi pe Facebook.