Solistul trupei Voltaj, Calin Goia, considera ca OUG pentru amnistie si gratiere va da liber la furat in Romania si oamenii se vor revolta. El explica ca a fost la proteste in Piata Victoriei si din ce a simtit acolo exista energia necesara pentru ca oamenii sa revina la proteste.

”Atunci e legiferat tot ce inseamna hotie, coruptie, e un exemplu dat de la cel mai inalt nivel si atunci omul de rand se va alinia la treaba asta. La un moment dat, am fost cu un taximetrist care zicea: Ia, uite, ce fac astia, era foarte revoltat, zice: pai, asa o sa il invat si pe fiu-meu, de ce sa stea ca prostul de mine, eu muncesc 10 ore in taxi, mai bine il invat sa ii dea unuia in cap, ca vad ca oricum nu pateste nimic. Am avut o discutie aprinsa pe tema asta, ca trebuie sa pastram in jur anumite valori si sa nu le parasim doar pentru ca altii fac altfel.”, declarat Calin Goia, la Digi24.

Calin Goia sustine ca oamenii s-ar putea mobiliza pentru noi proteste de strada.

”Eu cred ca exista si mocneste acolo, in fiecare roman, si cred ca un 10 august este elocvent pentru ceea ce simte Romania in zilele acestea. si sondajul facut acum legat de referendum impotriva amnistierii unor fapte penale este elocvent, la fel, si cred ca si datorita faptului ca suntem mai conectati prin tot ce inseamna digital si mai informati, cred ca putem reactiona prompt si un 10 august se poate repeta oricand sau alte proteste in Piata Victoriei. Chiar daca pare ca lumea a cam lasat armele, eu cred ca avem capacitatea sa ne mobilizam din nou.”, arata solistul Voltaj.