Boriska, baiatul care a trait pe Marte spune ca oamenii vor trai vesnic daca vor deveni mai inimosi!

Un baietel neobisnuit din Rusia, pe nume Boris, alintat Boriska a uimit savantii acum cativa ani dupa ce a dezvaluit ca acesta a trait pe Marte si ca omenirea va trai vesnic daca vor aduce bunatatea pe primul plan.

Nascut pe 11 ianuarie 1996 in orasul Volzhsky, si-a uimit parintii inca de la nastere. Mama lui, Nadejda Kipriyanovich, un dermatolog intr-o clinica de stat si tatal baiatului, un ofiter pensionat, au fost surprinsi sa constate ca in familia lor venise un baietel care nu era ca toti ceilalti.

Mama lui povesteste despre venirea pe lume a baiatului:

“Totul s-a intamplat atat de repede, nici macar nu am simtit vreo durere. Cand mi-au aratat copilul, acesta se uita la mine cu o privire de adult. Ca medic, stiam ca bebelusii nu-si pot concentra privirea asupra obiectelor. Cu toate acestea, micutul meu copil se uita la mine cu ochii lui mari si caprui”.

Cand s-a intors cu el de la maternitate, femeia a inceput sa observe lucruri foarte curioase la copil. Baiatul, pe care mama l-a numit Boris, nu plangea aproape niciodata. Copilul a rostit primul cuvant cand avea patru luni, si a inceput sa pronunte cuvinte simple curand dupa aceea. La opt luni deja vorbea in fraze, iar la un an si jumatate el nu avea nicio dificultate sa citeasca titlurile din ziare. La varsta de doi ani el a inceput sa deseneze si a invatat cum sa picteze sase luni mai tarziu. Cand a implinit doi ani, a inceput sa mearga la o gradinita locala, iar tutorii au observat imediat ca baiatul avea o inteligenta sclipitoare, competente lingvistice si o memorie unica.

“Aveam un sentiment foarte ciudat ca eram, pentru el, ca niste straini cu care incerca sa stabileasca un contact“, a precizat mama baiatului, potrivit Project Camelot.

Cand Boris, sau Boriska cum il alintau parintii, a implinit trei ani a inceput sa le vorbeasca parintilor sai despre univers.

“El putea numi toate planetele sistemului solar, chiar si satelitii lor, nume si numar de galaxii. La inceput a fost foarte infricosator, m-am gandit ca fiul meu era iesit din minti, dar apoi am decis sa verific daca aceste nume exista cu adevarat. Am luat cateva carti de astronomie si am fost socata sa aflu ca baiatul stia foarte multe despre aceasta stiinta”, a povestit Nadejda.

Zvonurile despre copilul astronom s-au raspandit repede in tot orasul, iar baiatul a devenit o celebritate locala. Multi erau curiosi sa afle cum de poate sti atat de multe acest copil. Boriska dorea sa le spuna oaspetilor sai despre civilizatiile extraterestre, despre existenta in preistorie a unei rase de oameni inalti de trei metri, despre clima viitorului si despre schimbarile la nivel mondial.

Click pe aceeasi tema:  S-a LANSAT un nou TEST DE DEPISTARE a cancerului de COL UTERIN!

Vezi pe pagina urmatoare ce spunea Boriska despre pacatele oamenilor >>>

spre