Bilantul Superbet in Romania: 1.000 de agentii si o cifra de afaceri de 180 de milioane de euro! Superbet tine trei pariuri in 2019 - inteligenta artificiala, sportul romanesc si jocul responsabil!

Grupul Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din Romania, a implinit in anul 2018 zece ani pe piata din Romania, un deceniu in care acest nume a devenit brandul celui mai puternic operator din industria de profil: o retea de retail de peste 1.000 de agentii, operatiuni si birouri deschise pe sase piete, un business online care genereaza jumatate din cifra de afaceri estimata sa ajunga anul acesta la 180 de milioane de euro.

Din punct de vedere strategic, cele mai consistente investitii au fost directionate catre dezvoltarea diviziei de online. Superbet a achizitionat in 2018 trei companii de tehnologie - doua in Croatia si una in UK (de inteligenta artificiala), pentru care a platit circa 20 de milioane de euro. Totodata, pentru integrarea celor trei achizitii, au mai fost investite intern alte cateva milioane de euro.

“Consolidarea pozitiei de lider pe piata locala a pariurilor sportive si dezvoltarea operatiunilor din Polonia, unde Superbet si-a lansat operatiuni directe anul trecut, alaturi de boom-ul inregistrat de componenta online a afacerii au fost principalele borne ale parcursului pe care grupul l-a avut anul acesta”, rezuma Vlad Ardeleanu, director general Superbet Romania.

O alta directie din interiorul grupului este dezvoltarea parteneriatelor de tip franciza sub brandul GoBet. In 2018, aceasta divizie a crescut pana la 200 de parteneri in toata tara, obiectivul fiind de a ajunge la 1.500 de parteneri pana in 2021.

Investitiile in business au fost dublate de cele in sportul romanesc, in 2018, Superbet a fost alaturi de nume grele ale sportului romanesc precum Mihai Leu sau Catalin Morosanu. “A doua linie strategica in evolutia Superbet pe care o vom continua in 2019 tine de legarea brandului nostru de sustinerea sportului romanesc prin initiative cat mai consistente si pe termen lung”, subliniaza Ardeleanu.

Grupul Superbet este astazi sponsor cu ambele branduri de retail (Superbet si GoBet) pentru echipe din toate cele patru Ligi din campionatul intern de fotbal - Politehnica Iasi, Poli Timisoara, Rapid Bucuresti, Steaua Bucuresti, FC Arges Pitesti, etc. De asemenea, sponsorizeaza echipa de baschet Dinamo stiinta si tot Dinamo (BikeExpert) la ciclism. A fost recent alaturi de Mihai Leu in Campionatul National Super Rally si l-a sustinut pe Catalin Morosanu in al sau proiect de suflet Dynamite Fighting Show.

Totodata, sponsor la turneul de tenis ATP Sibiu, alaturi de autoritatile locale in organizarea Maratonului 1 Decembrie, special gandit pentru a marca Anul Centenar. si ramane si in 2019, cel mai consistent sponsor al Clubului Sportiv Universitar de sah Bucuresti.

Cea de-a treia linie strategica pentru 2019 tine de continuarea programului de joc responsabil alaturi de ceilalti jucatori din piata. Pentru Superbet, jocul responsabil si responsabilitatea sociala sunt o necesitate. Industria divertismentului si a pariurilor sportive responsabile sunt o industrie sustenabila.

De la 1 decembrie 2018, grupul Superbet, unul dintre cei mai mari angajatori din domeniu cu cei peste 3.500 de angajati ai sai, a decis majorarea salariului operatorilor sai. Astfel, salariul din luna decembrie creste cu 180 de lei brut, ajungand intre 1.700 si 2.700 lei net, prin adaugarea primelor si bonusurilor de Craciun. Acestor sume li se adauga si plata orelor suplimentare si a altor sporuri de care angajatii Superbet beneficiaza.

Si tot 2018, i-a adus grupului Superbet doua distinctii importante. Prima – Superbet a castigat pentru al doilea an consecutiv marele trofeu al CEEGC Awards 2018 (un “Oscar” al industriei de profil), fiind desemnat "Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est" si “Cel mai bun serviciu de suport clienti”. A doua pentru “Cea mai pronuntata ascensiune in domeniul jocurilor de noroc”, premiu decernat unuia dintre co-fondatorii companiei, Augusta Dragic.

17 dec 22:53Cap Limpede
Loading...