Bogdan Olaru, un tanar din Galati in varsta de 25 de ani, a reusit sa devina cunoscut, dupa ce a avut proasta inspiratie sa raspunda intrebarilor unui reporter care l-a abordat, in minivacanta de 1 mai, la iesirea dintr-un club de fite din Mamaia.

Tanarul este cunoscut ca un petrecaret (lucru relevat si de pagina lui de facebook, pe care a sters-o in cursul zilei de 2 mai, dupa ce imaginile cu aventura lui de la Mamaia au devenit publice), iar in momentul in care a fost oprit de reporterul unei televiziuni nationale era intr-o stare avansata de betie.

Interviul care l-a facut faimos

Reporter: Buna! Vad ca ai plecat cu sampania. N-ai mai apucat sa o termini in club?
Bogdan Olaru (cu limba impleticita si tinandu-se de microfon): aaa… rel’tiv…
R.: Ce sampanie este? Este un Moet?
B.O.: aaa… Un pisat!
R.: Nu vorbi urat, ca n-avem voie sa dam la televizor. Cum te-ai simtit in seara asta? B.O.: E un nimic… Adicaaaa… Dom Perignon… imi…
R.: Cat costa o sticla de Moet aici, in club? B.O.: iiiiii… (inghite in sec) aaaaaa… o suta de euro e n’mic…
R.: Serios? 100 de euro? Hai, ca nu e chiar nimic. Cum poti sa spui ca e nimic? Poate multi au salariul asta.
B.O.: Daca ee… esti mm…milionar, e nimic. R.: Esti milionar? B.O: Ppai sunt! Da! R.: Cu ce te ocupi? B.O.: (pauza lunga) Ppaii… ar trebui sa stii… R.: Nu. Nu stiu. Spune-mi tu! Eu poate sunt dezinformata, imi pare rau. B.O.: (cu gura inclestata) Cuuu mat’rali… Cu mat’rale de constructiiiii… Bine… Parintii mei au facut un imperiu la Galati si… R.: Felicitari! Asta e foarte bine! Spune-mi totusi cum te-ai simtit in seara asta. S-a meritat sa se cheltuie atatia bani? Macar te-ai distrat? B.O.: iiii… Am cheltuit trei mii de lei… Nici mult, nici putin. aaaa… E ok! R. Te-ai distrat? A fost atmosfera? B.O.: Da, a mer’tat banii. Da! R.: Un mesaj parintilor? Ca, uite, au muncit o viata intreaga… B.O.: (dupa o pauza) iii… Anul trecut au f’cut… aaaa… zece mil’oane de euro profit…iii… Acum, anul ista, o sa faca doispe milioane. R.: Doamne ajuta! Asa sa fie! Distractie placuta in continuare! Cum te cheama? B.O.: (clar si raspicat) Bogdan Olaru. De la Galati.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.