Bautura naturala care accelereaza metabolismul in timp ce dormi! Cum te poti trezi mai suplu si mai fresh in fiecare dimineata! | Cap Limpede

Bautura naturala care accelereaza metabolismul in timp ce dormi! Cum te poti trezi mai suplu si mai fresh in fiecare dimineata!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

O bautura sanatoasa promite sa te slabeasca fara niciun efort. Bautura accelereaza metabolismul si arde grasimea, in timp ce tu dormi. Este recomandat sa o consumi in locul mesei de seara, timp de o saptamana-doua, iar rezultatele te vor uimi.

Ingrediente:

1 grapefruit

o lingura de miere de albine

2 linguri de otet de mere

Mod de preparare:

Decojeste grapefruitul si pune-l in blender impreuna cu celelalte ingrediente.

Loading...

Poti consuma bautura si inainte cu o jumatate de ora de pranz, dar cel mai recomandat e sa o bei seara in loc de cina. Fa asta timp de 7 zile consecutiv, apoi fa pauza 7 zile si repeta, pana ajungi la greutatea dorita, scrie doctorulzilei.

Daca iei orice fel de medicamente, nu consuma aceasta bautura pentru ca grapefruitul poate potenta sau anihila efectul medicamentelor.

Bautura naturala care accelereaza metabolismul in timp ce dormi! Cum te poti trezi mai suplu si mai fresh in fiecare dimineata! was last modified: octombrie 5th, 2017 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close