Basescu: Slugi, lingai de clante pe la ambasade! Despre cine vorbeste?

Fostul presedinte Traian Basescu a declansat un atac verbal dur insotit de cuvinte jignitoare, la adresa jurnalistului Dan Tapalaga, editorialist la HotNews. In interviul de la B1 TV cu Ion Cristoiu si Catalin Striblea, Basescu s-a referit la informatia potrivit careia presedintele Klaus Iohannis nu s-ar fi consultat cu partenerii americani inainte de desemnarea lui Eduard Hellvig la SRI. Ce a spus fostul sef al statului aseara:

Va spun public la fel au aflat si de la mine de numirea lui Maior si Ungureanu. Nu trebuie sa ceri aprobare de la ambasade. E tipul acesta de slugi care ling clante la ambasade, ati intrebat la Ambasada SUA?  Cine e ambasada SUA pentru un sef de stat? Daca vreau sa ma consult pe o problema, sun la Biden sau la Obama, dar nu la ambasada de la Bucuresti (…) Niciodata nu m-am consultat la numiri cu nimeni. Nici la procurori, nici la nimeni. Lingaii astia de clante mereu dau impresia ca le stiu pe toate si ca ii suna ambasadorii. Dupa doua luni de la terminarea mandatului, am iesit din haina presedintelui si imi permit sa ma exprim liber.

Traian Basescu nu a pronuntat nume, insa atacul direct la Tapalaga este evident, pentru ca editorialistul HotNews este cel care a publicat aceasta informatie in exclusivitate, dupa care a fost preluata de toata presa! Sursa: ReporterVirtual.ro
25 feb 14:50Cap Limpede
Loading...