Acasă Politic Basescu pana in panzele albe cu Elena Udrea. Indiferent cat de suparati...

Basescu pana in panzele albe cu Elena Udrea. Indiferent cat de suparati sunt toti ca n-o abandoneaza

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca el crede in Elena Udrea, singurul partener politic care i-a mai ramas din fostii lideri PDL, indiferent cat de suparati sunt toti pe el ca n-o abandoneaza, subliniind ca si-ar putea schimba decizia dupa un verdict al judecatorilor.

„Cu siguranta atunci cand procesul se va derula va fi capabila sa isi dovedeasca nevinovatia. Cred in omul asta indiferent cat de suparati sunt toti pe mine ca inca n-o abandonez. Nu pot sa abandonez ideea ca un om care mi-a fost atat de loial peste noapte devine un om indezirabil. A fost partenerul meu politic, singurul care a mai ramas sau printre foarte putinii care au mai ramas din fostii lideri ai PDLsi asa cum eu o stiu se va bate sa-si dovedeasca nevinovatia”, a declarat, miercuri, fostul presedinte Traian Basescu, la sediul PMP, dupa ce si-a luat in primire biroul.

Basescu a mai precizat ca „singurul moment” in care ar putea sa-si schimbe pozitia ar fi „daca judecatorii, cand se va termina procesul, vor spune altfel”.

Intrebat daca a inteles semnul facut de Elena Udrea luni in Parlament, pe care unii l-au caracterizat drept „mafiot”, Basescu a spus ca nu stie si ca n-a vazut dezbaterile din Parlament.

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dus, miercuri, la sediul PMP, pentru a-si lua in primire biroul care i-a fost amenajat inca din luna decembrie a anului trecut.

Sursa: Mediafax