Basescu il ironizeaza pe Dragnea: Daddy Vitamina s-a suparat pe viata lui amara! A uitat ca prin minune cat ii placea sa stea bot in bot cu sefii serviciilor de doua ori pe saptamana in intalnirile de la K2!

Traian Basescu il ironizeaza pe liderul PSD Liviu Dragnea numindu-l “Daddy Vitamina” si afirmand ca acesta da vitamine la tot poporul din banii serviciilor.

“Dragnea da vitamine la tot poporul din banii serviciilor! “Daddy Vitamina” s-a suparat pe viata lui amara si a hotarat sa cheleasca bugetele serviciilor de sume importante pe care sa le dedice cumpararii de vitamine. Ce l-o fi suparat pe “Daddy Vitamina” asa de tare de a uitat ca prin minune cat ii placea sa stea bot in bot cu sefii serviciilor de doua ori pe saptamana in intalnirile de la K2 in perioada 2010-2014”, a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Postarea integrala a fostului presedinte:

”Dragnea da vitamine la tot poporul din banii serviciilor!
“Daddy Vitamina” s-a suparat pe viata lui amara si a hotarat sa cheleasca bugetele serviciilor de sume importante pe care sa le dedice cumpararii de vitamine.
Ce l-o fi suparat pe “Daddy Vitamina” asa de tare de a uitat ca prin minune cat ii placea sa stea bot in bot cu sefii serviciilor de doua ori pe saptamana in intalnirile de la K2 in perioada 2010-2014, ca ii placea sa mangaie cu gingasie ghipsul doamnei Kovesi, sa aduca mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dancu si Ponta, ca se gudura ca un pudel cu soricul in dinti la T 14 sau o facea pe ospatarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America .
Eu nu spun ca nu trebuie taiat din bugetul serviciilor secrete. in mod cert se pot face reduceri ale acestor bugete dar pentru asta trebuie sa aplici o reteta si anume :

  1. Se ia lista cu prioritatile informative pentru anul 2019 asa cum ele au fost stabilite de CSAT inca de anul trecut .
  2. Se analizeaza lista si se stabileste reducerea acesteia (bugetul este corelat cu fiecare element al listei de prioritati informative ).
  3. Dupa ce se reduce lista prioritatilor informative aprobata de CSAT in sedinta la care au participat ministrii si premierul, se face reducerea bugetului cu sumele corespunzatoare reducerii de activitate.
    si uite asa se poate face o economie prin reducerea bugetului serviciilor secrete.
    Banii economisiti prin aceste reduceri se predau lui Daddy care merge la prima farmacie, cumpara vitamine si le imparte la tot poporul.
    PS – Daca tot si-a descoperit veleitatile de “doctor national”, oare Daddy ar putea face ceva sa gasim vaccin antigripal la medicul de familie sau la farmacii, ca de propaganda doamnei Pintea ne-am cam saturat”.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului, ca vrea reducerea bugetelor serviciilor de informatii si finantarea unui program prin care sa fie acordata gratuit vitamina D copiilor, iar daca nu face Guvernul aceasta reducere, o va face Parlamentul.

„I-am rugat sa analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred ca sume importante de aici pot fi realocate catre sanatate, de exemplu. Eu ma gandesc la un program de acordare gratuita pentru toti copiii din Romania de vitamina D, este tot un program de siguranta nationala, program pentru diabet si doamna prim-ministru impreuna cu domnul ministru au spus ca vor analiza daca pot face in Guvern aceasta modificare, daca nu, eu sigur o s-o fac la Parlament, cu amendamente”, a afirmat Dragnea.

4 feb 20:58Cap Limpede