Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, intoarce armele impotriva lui Liviu Dragnea si ii declara razboi. Oprisan a fost extrem de enervat ca Dragnea l-a impus pe Razvan Cuc in fruntea Ministerului Transporturilor.

Razvan Cuc a fost propus de PSD Neamt pentru fucntia de ministru al Transporturilor in conditiile in care el era membru al PSD Giurgiu. Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat ca nu este de acord ca Razvan Cuc sa fie ministru, votand de altfel impotriva in sedinta CEX.

Mutarea lui Cuc de la Giurgiu la Neamt a fost catalogata de Oprisan drept „o mangleala”. Enervat, el l-a atacat pe Dragnea si a cerut organizarea unui congres extraordinar al PSD in acest an.

„In 2019 se finalizeaza mandatul domnului Dragnea si este evident ca trebuie sa fie facut congres”, a declarat Oprisan dupa sedinta CEX.

Intrebat in ce relati mai este cu seful PSD, Oprisan a declarat ca acesta se crede „stapanul partidului”.

„O relatie principiala, institutionala. De cand a ajuns la Bucuresti s-a cam metamorfozat. Mai face din cand in cand pe stapanul partidului”, a declarat Oprisan, conform Aktual24.