Dupa ce luni la rand a circulat o frauda in numele Kaufland acum a fost luat la tinta un alt colos european. Un anunt care, chipurile iti da un voucher, te duce pe o pagina clonata a LIDL si apoi iti ia datele personale care apoi sunt folosite in scopul de a solicita bani unor apropiati in numele tau.

Lidl Romania avertizeaza clientii cu privire la o tentativa de frauda, care circula pe canalele online, inclusiv pe Facebook si pe WhatsApp. Oferta „NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SARBATORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE” redirectioneaza utilizatorii catre site-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagina web care NU apartine Lidl Romania sau partenerilor sai. Utilizatorii de Internet sunt sfatuiti sa nu incerce sa acceseze acest link. Acest demers nu este organizat de catre Lidl Romania, iar compania se distanteaza ferm de asemenea modalitati de promovare, luand toate masurile necesare pentru a impiedica raspandirea acestei tentative de frauda. Utilizatorii de Internet sunt sfatuiti sa nu incerce sa acceseze acest link. Acest demers nu este organizat de catre Lidl Romania, iar compania se distanteaza ferm de asemenea modalitati de promovare, luand toate masurile necesare pentru a impiedica raspandirea acestei tentative de frauda.

Comunicatul Lidl Romania pe care il puteti citi, integral, mai jos:

Lidl Romania avertizeaza in legatura cu o tentativa de frauda prin intermediul unei false oferte online: „NOI OFERIM voucher gratuit 500$ pentru a sarbatori cea de-a 11-a aniversare”

Lidl Romania avertizeaza clientii cu privire la o tentativa de frauda, care circula pe canalele online, inclusiv pe Facebook si pe WhatsApp. Oferta „NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SARBATORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE” redirectioneaza utilizatorii catre site-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagina web care nu apartine Lidl Romania sau partenerilor sai.

Utilizatorii de Internet sunt sfatuiti sa nu incerce sa acceseze acest link. Acest demers nu este organizat de catre Lidl Romania, iar compania se distanteaza ferm de asemenea modalitati de promovare, luand toate masurile necesare pentru a impiedica raspandirea acestei tentative de frauda.

Lidl Romania recomanda clientilor care vor sa vada ofertele companiei sau sa se inscrie la concursuri organizate de catre retailer sa acceseze doar link-urile gazduite de catre website-urile www.lidl.ro, surprize.lidl.ro sau de catre canalele oficiale de social media: www.facebook.com/lidlromania, www.instagram.com/lidlromania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.