Iesirea la traditionalul gratar de 1 Mai se poate transforma intr-o nenorocire, daca nu tii cont de locul unde campezi temporar. Autoritatile sunt in alerta dupa ce un adolescent in varsta de 17 ani a fost muscat de un sarpe, duminica, in zona DN 7C – Transfagarasan, ulterior fiind transportat cu un elicopter la Bucuresti.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Arges, un echipaj a intervenit in zona Valea cu Pesti de pe malul lacului de acumulare Vidraru, in cazul unui pacient care prezenta o muscatura de sarpe, posibil o vipera.

Pacientul, care era in stare stabila, a fost transportat cu ambulanta la Curtea de Arges, de unde a fost preluat de un elicopter si transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti.

Directorul Serviciului Public Judetean Salvamont Arges, Ion Sanduloiu, avertiza in urma cu o zi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, asupra numarului mare de vipere din zona Transfagarasanului.

„Atentie la gratare pe iarba, langa Transfagarasan”, scria Sanduloiu intr-o postare in care prezenta o filmare cu o vipera traversand soseaua, adaugand ca serpii sunt „peste tot”.

sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.