Asa tata asa fiu. Fiul primarului din Cracaoani denuntat la Parchet, tatal trimis in judecata de DNA!

Primarul comunei Cracaoani din judetul Neamt este cercetat de DNA pentru mai multe infractiuni cu fonduri europene. Potrivit procurorilor Petre Zamfir a fost trimis in judecata pentru fraudarea fondurilor europene, prejudiciul fiind de peste 1,3 milioane lei. Fiul acestuia nu este departe de faptele tatalui sau. Alin Petrica Zamfir este acuzat de abuz de incredere si escrocherie prin insusirea unui autoturism de la o firma de leasing pe care nu l-a mai achitat si refuza sa-l predea.

Ca orice pesedist care se respcta fiul primarului din Cracaoani, Alin Petrica Zamfir este si abonat la contracte cu bani publici prin calitatea lui de actionar la firma Flozampet Com. Principalul furnizor de contracte este Directia Judeteana de Tineret si Sport Neamt, care cumpara prin achizitie directa de la firma fiului primarului din Cracaoani servicii de transport. Pe lista lunga de peste 14 achizitii directe sunt scoli, majoritatea cu primari PSD, dar si autoritati de protectie sociala. Deci daca cumva va intrebati de unde are autocare PSD-ul pentru a aduce oamenii la manifestatii, iata o posibila varianta de raspuns.

Afaceristii de la Neamt din familia Zamfir au mai multe probleme ce tin de respectarea legii, tatal fiind model. Petre Zamfir in calitate de afacerist si primar al comunei Cracaoani, judetul Neamt, a folosit si a prezentat cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete si omisiunea de a furniza, cu stiinta, datele cerute potrivit legii pentru obtinerea de fonduri europene. Acum tot prejudiciul pe care trebuie sa-l returneze primarul cade pe umerii afaceristului tata.

Dar despre Cum l-a luat pe Zamfir “statul paralel” si cum se duce afacerea pe apa sambetei va urma

19 mai 00:00Cap Limpede