Maria Lupu Vasilescu, o cunoscuta actrita din Constanta, are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravietui. Artista trebuie operata urgent.

Teatrul de Stat Constanta a lansat un apel umanitar pe Facebook prin care anunta ca Maria Lupu Vasilescu are nevoie de 20.000 de euro pentru o operatie dificila.

„Un OM cu suflet mare, #colega noastra, actrita #Maria Lupu Vasilescu are nevoie de #ajutorul nostru! Ea se afla internata in acest moment pentru un #anevrism care, in urma analizelor s-a descoperit ca #nu poate fi operat clasic. Singura posibilitate este #embolizarea, iar aceasta nu se poate face decat la o clinica #privata. Costul unei asemenea #operatii este de aproximativ 20.000 de euro.

Locul in care se afla situat #anevrismul nu permite o operatie clasica, existand #riscuri foarte mari. Colectivul #TSC ii este alaturi in aceasta situatie critica, solicitand pe aceasta cale sprijinul dumneavosatra! Cei care doresc sa o ajute in aceste clipe grele, pot #dona in contul deschis la Banca ING – Filiala Constanta, cod IBAN RO22INGB0000999905977170, pentru MARIA VASILESCU. Va multumim anticipat si ii dorim insanatosire grabnica!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Teatrului de Stat Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.