Anul 2015 va fi ANUL MARILOR DEZVALUIRI! Consilierul lui Obama face marturisiri despre EXTRATERESTRI! VIDEO

Consilierul presedintelui american Barack Obama a facut dezvaluiri incredibile despre extraterestri si cand va veni momentul marilor dezvaluiri.

John Podesta, considerat unul din cei mai buni strategi politici democrati, a scris ca cel mai mare regret al sau din 2014 este legat de faptul ca nu a reusit sa declasifice, cat timp s-a aflat la Casa Alba, dosarele legate de extraterestri.

Viitorul sef de campanie al lui Hillary Clinton si-a intarit apoi spusele cu o expresie: „the truth is out there”, din Dosarele X, celebrul serial SF.

Click pe aceeasi tema:  Care sunt sunetele care te fac cu capul? Vezi raspunsul unui studiu alarmant...

Steve Bassett, un ufolog foarte cunoscut, a spus ca declaratia lui Podesta este „foarte semnificativa”, mai ales ca cei care cred in existenta extraterestrilor sustin ca anul 2015 ar putea fi anul marilor dezvaluiri, un an in care guvernele vor recunoaste nu numai ca omuletii verzi exista, dar si ca am intrat deja in contact cu ei.

Declaratia lui Podesta, care ar putea sau nu sa fie o gluma, a reaprins discutia legata de faptul ca guvernul american este pe cale sa „spuna adevarul”.

Click pe aceeasi tema:  EXTRATERESTRII nu cunosc AFECTIUNILE OAMENILOR: „Sunt IMUNI la asa ceva”!

In anul 2002, Podesta declara, intr-o conferinta de presa, ca „a venit momentul sa aflam adevarul despre ce se afla acolo” si ca poporul american poate face fata adevarului.

Sursa: jurnalul.ro

Citeste caplimpede

spre