Secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White, a sustinut sambata un discurs in fata a peste 3000 de liberali, adunati la Summitul PPE de la Bucuresti.

”Socialismul nu mai reprezinta raspunsul la nevoile europenilor. Romania este unul dintre cele mai bine exemple. Vedem dezastrul pe care il provoaca pseudo-guvernul socialist si ce inseamna atacurile la persoana. Suntem ingrijorati pentru Romania. PSD este impotriva valorilor europene. Romania nu poate ceda in fata capcanelor socialismului. Din fericire exista speranta. Klaus Iohannis este cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania.

Trebuie sa ne apropiem de oameni si trebuie sa ne adresam tinerilor. Primarii si alesii locali sunt cei care ii cunosc cel mai bine si ii inteleg cel mai bine pe cetatenii nostri. Manfred Weber are nevoie de noi. Manfred Weber a venit sa asculte si face un turneu pentru a asculta. Deciziile pe care le luam trebuie sa fie cat mai aproape de nevoile oamenilor. Dragi primari liberali, PPE va va sustine pentru ca stim ca sunteti exclusi de la finantare europeana de o guvernare care face asta din ratiuni ideologice. Dar nu e corect asa. Trebuie readusa democratia in aceasta tara si consolida viitorul european”, a declarat Antonio Lopez Isturiz-White.