Extractul obtinut din samburii de grepfrut este un remediu foarte apreciat de multi specialisti in medicina naturista si i se spune chiar „vedeta medicamentelor naturale”.

Mai exact, un antibiotic si antiviral natural, contine substante aromatice care alunga insectele si distrug animalele inferioare (protozoarele).

Mai contin pigmenti (flavonoide) care distrug bacteriile, ciupercile parazite, virusii si inhiba dezvoltarea unor formatiuni tumorale.

In compozitia samburilor de grepfrut se gasesc si substante amare, care stimuleaza imunitatea, regleaza metabolismul zaharurilor si al grasimilor.

Din cunostintele actuale, complexul de substante extras din semintele de grepfrut este antibioticul natural cu spectrul cel mai larg din lume, pentru ca distruge nu mai putin de 800 de tulpini de bacterii, inclusiv unele rezistente la antibioticele de sinteza.

In plus, samburii de grepfrut, odata ajunsi in organismul uman, au un efect de anihilare a toxinelor, ajuta la scaderea colesterolului si glicemiei, stimuleaza imunitatea etc.

ATENtIE! Intern, extractul de seminte de grepfrut nu va fi administrat pacientilor care iau medicatie anticoagulanta sau tratamente de inhibare a sistemului imunitar. Extern, extractul de seminte de grepfrut nu se va aplica nediluat pe mucoase (vaginala, anala, bucala). Extractul de grepfrut nu se aplica in ureche, deoarece este extrem de iritativ, putand produce dureri atroce, arata doctorulzilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.