Noi informatii socante cu Ana Maria Patru. Tupeul praduitoarei, acuzata de mita in valoare de milioane de euro, nu are limite. Ana Maria Patru, fosta prietena a Elenei Udrea si a lui Liviu Dragnea, care isi ridica poalele in sus acuzand persecutia cand era chemata la audieri la DNA?

Ei bine, dupa ce procurorii i-au gasit apartamente primite spaga, bijuterii, precum si chitante in casa de cumparaturi de lux in valoare de circa 800.000 de euro, Ana Maria Patru continua circoteca si in salile de tribunal, spre deliciul tuturor.

Rar s-a mai pomenit o spagara care sa faca o asemenea telenovela, sfidand inteligenta tuturor.

Judecatori, martori dar si avocati rad cu lacrimi la tupeul Anei Maria Patru.

Spre exemplu, Patru a declarat in fata instantei ca spagile de sute de mii de euro erau ori cadouri primite “ca o tanara la 27 de ani, nestiutoare, venita la o varsta frageda din provincie, fara cunostinte deosebite”, sau drept cadouri din partea unor presupusi amanti.

Despre fiecare din barbatii care au declarat sub juramant ca i-au dat spaga, Ana Maria Patru a spus ca sunt amantii sai.

Procurorii i-au aratat si actele care arata cum a luat spaga o masina de lux de peste 70.000 de euro de la o companie de IT care avusese contracte cu Autoritatea Electorala Permanenta.

Martorii au descris, intre altele, cum au negociat pentru ea masina, cum au discutat cu reprezentantii firmei care vindea respectiva marca, ce optiuni au ales pentru confortul Anei Maria Patru.

Socul a venit cand chiar verisoara praduitoarei, pe numele careia Patru a pus masina cu numarul B 333 AMP, a declarat ca nu are carnet de conducere si ca masina nu s-a aflat niciodata in folosinta ei.

Patru a negat spaga si cand procurorii i-au aratat imagini din trafic cu ea la volan, dar si amenzi de circulatie luate conducand bolidul de lux.

Tupeul maxim e de asteptat la persoane cu profilul ei. Dosarul e plin de declaratii ale martorilor in care descriu cum se oferea Patru sa intermedieze spagi, ba pe la fostul ministru Ion Ariton, ba pe la un anume Bulacu, consilierul acestuia, ba pe la altii.

Cu un picior in inchisoare, dar cine i-o plati ei insa banii de avocati, din moment ce zice peste tot ca sotii Ene o tapeaza de 30.000 de euro pe luna, iar Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea de alti 15.000 pe luna. O fi Dragnea, o fi Mircea Draghici? Indiferent de numele finantatorilor, praduitoarea e o bomba cu ceas pentru oricine.

Sursa: Comisarul