Al Treilea Razboi Mondial este de fapt un Razboi Planetar! Extraterestrii ii spun lui Putin ce sa faca si au stabilit viitorul!

Un consilier britanic, Simon Parkes, sustine ca Vladimir Putin primeste ordine de la o rasa de extraterestri care ne-au stabilit deja viitorul.

Barbatul spune ca o alta rasa de extraterestri ii indruma pe americani, cele doua rase fiind intr-un conflict constant.

Extraterestrii ar avea acelasi scop cu Pamantul, acela de a forta o evolutie constanta a mintii umane, insa directiile sunt diferite. O rasa incearca sa creeze haos si din acel haos sa se nasca o ordine mondiala, cealalta rasa incearca sa mentina pacea si sa ofere omenirii dreptul de a-si alege viitorul.

Astfel, spune Parkes, conflictul din Ucraina este unul creat artificial, pentru a schimba centrii puterii pe continentul european, iar asta face parte dintr-o strategie mai ampla a rasei de extraterestri care isi doreste haosul. Acestia il sfatuiesc pe Putin ce sa faca, pentru ca au o agenda care trebuie indeplinita, pentru a-si atinge scopul. De asemenea, declaratia lui Putin ca nicio tara din lume sa nu-si faca iluzii ca se poate compara cu puterea militara a Rusiei a fost facuta in contextul luptelor celor doua rase de extraterestri. Rusia are, in acest moment arme extrem de avansate, oferite de rasa respectiva. Potrivit lui Parks, daca cealalta rasa de extraterestri nu gaseste o metoda care sa dezamorseze conflictul, urmeaza un razboi care va distruge rasa umana, asa cum o stim.

Click pe aceeasi tema:  DECLARATIA unui general NATO, intre realitate si fictiune: “OMENIREA se afla in plin razboi mondial climatic de cativa ani”!

Potrivit lui Parks, Pamantul nu este decat o tabla de sah a unei civilizatii extratereste si nici nu suntem singurii in situatia asta. Acesta ar fi, potrivit lui Parks, o metoda superioara de cucerire a Universului si nu una rudimentara, cum ar fi o simpla invazie.


Citeste si: VISUL LUI VLADIMIR PUTIN: ROMANIA VA DISPAREA IN NOUA ORDINE MONDIALA!


Parks spune ca stie aceste lucruri pentru ca a fost rapit cand era mic de extraterestri si chiar si-a pierdut virginitatea cu aceasta rasa superioara, dat fiind faptul ca a fost ales sa faca parte din grupul oamenilor care sa combata reprezentantii pe pamant a celeilalte rase. Parks spune ca primeste instructiuni zilnice de la extraterestri, asa cum primesc si ceilalti alesi.

Click pe aceeasi tema:  Al treilea secret de la Fatima! Cum va deveni Rusia instrumentul de pedeapsă a lui Dumnezeu!

Din pacate, spune Parks, rasa de extraterestri al carei reprezentant este, nu obisnuieste sa se implice in deciziile pamantenilor si se bazeaza pe capacitatea acestora de a gasi solutii, pentru ca, omul ar fi printre putinele fiinte pe care le-au intalnit care are un potential enorm de dezvoltare, in toate domeniile. Cealalta rasa se implica activ in diferite situatii, generand conflicte groaznice si incercand sa anuleze potentialul omului de dezvoltare. Motivatia distrugerii noastre, spune Parks, e ca ne-am departat de planul din care am face parte, evoluand intr-o alta directie, tocmai datorita acestui potential al rasei umane.

Sursa: jurnalul.ro

Citeste caplimpede

spre