Adevarul despre vaccinul care a tinut Romania sanatoasa zeci de ani! Cum a aparut Polidin si cum a disparut subit de pe piata?

Raw Life and Style

Anul 2000 a insemnat insa inceputul sfarsitului pentru Polidin.

”in anul 2000 se stia ca Romania va intra in Uniunea Europeana si ne pregateam sa facem o serie de schimbari. Una dintre ele se referea la trecerea a tot ce insemna productie pe calculatoare. Am reusit, dar s-a cerut ca circuitele de productie sa fie refacute, pentru ca circuitele produselor noastre se intretaiau. Un lucru care ne-a lovit puternic a fost acela ca nu mai aveam voie sa folosim la Polidin ingrediente romanesti, ci doar standardizate, asa ca am primit substante chimice standardizate, care insa nu s-au potrivit cu cele cu care lucram noi, de unde a rezultat mult rebut. […] Eu am iesit la pensie in 2003, dar am urmarit evolutia produsului. Cum va spuneam, dupa cerintele Uniunii Europene, productia a inceput sa scada, iar, pe de alta parte, banii pe care i-a castigat institutul din Iasi nu au fost investiti pe plan local, ci la Bucuresti, dar nu stiu in ce conditii, ca nici ei nu au reusit prea multe.

Click pe aceeasi tema:  Primele simptome ale cancerului de colon! Vezi cum poate fi depistat inainte sa fie letal!

Fara inlocuitor in Romania

Polidinul nu se mai produce din anul 2012. S-a incercat sa se mai fabrice la Bucuresti cu personalul de la institutul din Iasi, dar nu s-a reusit, principala cauza fiind circuitele de productie necorespunzatoare”.

in prezent, pe piata romaneasca nu exista un inlocuitor al Polidinului. Iar Sylvia Hoisie arata ca productia ar putea fi reluata in orice moment. ”in principiu, productia poate fi reluata. Din nefericire, cladirea Institututului Cantacuzino din Iasi s-a degradat. Chiar daca ar dori cineva sa reporneasca productia in prezent, este imposibil la Iasi. Trebuie adusa aparatura moderna si personal. stiti medici care ar vrea sa lucreze pentru un salariu de 2.000 de lei?”

Click pe aceeasi tema:  Ce se intampla in corpul uman atunci cand consumi apa calda cu miere? Vei observa puterea acestui tratament la nivelul colonului!
spre