Cercetatorii au lansat topul celor mai norocoase numere, dar si cele mai ghinioniste combinatii, dupa ce au analizat toate bilele castigatoare de la 15 loterii internationale.

Oamenii de stiinta au analizat in detaliu 1.500 de extrageri loto, timp de un an, avand ca scop statisticile privind jocurile de noroc.

Dupa ce au adunat rezultatele studiului care s-a desfasurat pe durata unui an, cercetatorii au realizat un topul celor mai norocoase numere la loto, pe care orice impatimit jucator ar trebui sa le cunoasca. De asemenea, studiile releva si cele mai ghinioniste combinatii, scrie New York Post.

Topul celor mai norocoase numere la Loto

Pe locul 1 in top este numarul 16 – cercetatorii au descoperit ca a picat 191 de ori in cele 1500 de extrageri loto. Pe locul secund este numarul 22, care a fost extras de 179 de ori.

Pozitiile a treia si a patra sunt impartite frateste de 2 numere norocoase: 28 si 37, ambele au fost extrase in egala masura de 167 de ori.

Cifra 6 este pe locul cinci in topul numerelor norocoase cu 166 de trageri. lasamentul e continuat de cifra norocoasa 3 care a picat in 164 de extrageri.

Topul celor mai ghinioniste numere la Loto

Din fericire pentru jucatorii de loterie, cercetatorii au facut si topul numerelor pe care ar fi bine sa le evitati atunci cand jucati loterie. Cel mai putin norocos numar este 18, intr-un an acesta fiind tras doar de patru ori.

Numerele 46, 40, 41, 32 si 36 sunt de asemenea pe lista neagra, fiecare fiind extras de mai putin de opt ori in ultimul an.

Numarul 22 e al doilea intre numerele norocoase la loto

Loteriile care au participat la studiu sunt EuroMillions, EuroJackpot, Lotto din Marea Britanie, Lotto franceza, SuperEnalotto, Lotto germana, OT Powerball, Australian Lotto, Lotto australian, Lotto australian, Lotto australian, Mega Sena, US MegaMillions si US Powerball, scrie observator.tv.

‘Studiul nostru din ultimele 12 luni poate ca nu va garanteaza un bilet castigator in urmatoarea saptamana, dar ar putea schimba modul in care va apropiati de jocul de de loterie in viitor si cum va indreptati atentia asupra averilor din intreaga lume’, a declarat, pentru New York Post, Yariv Ron, CEO Jackpot.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.