Această eroină a României... "Era o ruptură între Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea"

La aproape două luni de la încarcerarea lui Liviu Dragnea mulţi eroi se arată. Noul secretar general al PSD, Mihai Fifor, susţine că între Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă era o ruptură și o tensiune foarte mare, asta din cauza faptului că Dragnea dorea modificarea legilor justiției, în timp ce Dăncilă a refuzat.

"Premierul era cumva izolat în Palatul Victoria. În momentul în care premierul s-a opus Ordonanțelor, pentru că Viorica Dăncilă a refuzat să facă această mișcare și a spus că nu intervine pe Ordonanțe pe Justiție. Lucrul acesta a deranjat, pentru că multă lume se aștepta să execute, să răspundă la comanda aceasta. Am avut o discuție cu doamna premier care a spus că preferă să fie un om onest și corect față de țară. Interesant de analizat e ce ar fi fost dacă...

Era o ruptură, o chestiune foarte ciudată între președintele partidului și premier, era o situație extrem de tensionată, undeva trebuia să existe un debușeu și nu-mi dau seama care ar fi fost, a fost o presiune fenomenală pe Guvern", a afirmat Mihai Fifor, la TVR 1.

18 iul 08:50Cap Limpede
Loading...