Acasă Stirile zilei Klaus Iohannis il primeste la Cotroceni pe Printul Charles! Cand vine in...

Klaus Iohannis il primeste la Cotroceni pe Printul Charles! Cand vine in Romania mostenitorul Coroanei Regale Britanice!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Printul Charles al Marii Britanii va efectua o vizita oficiala in Romania si va fi primit de presedintele Klaus Iohannis la Cotriceni, pe 29 martie, unde se va organiza o receptie.

„Presedintele Romaniei va avea o intrevedere oficiala cu Printul Charles. Acesta se va afla in vizita oficiala in Romania. si, de asemenea, Presedintele Romaniei va fi si gazda unei receptii in onoarea acestui inalt oaspete”, a declarat purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

„Alteta Sa Regala Printul Charles, mostenitorul Coroanei Regale Britanice, se va afla intr-o vizita oficiala in Romania in perioada 29-31 martie. Aceasta este cea de-a doua vizita oficiala in Romania, din 1998 si pana in prezent. Turul regional va continua cu vizite in Italia si Austria”, se arata in comunicatul trimis de Ambasada Marii Britanii.

Mostenitorul Coroanei Regale Britanice a avut mai multe vizite private in Romania in ultimii ani. in luna mai a anului trecut, in timp ce se afla la Bucuresti, printul Charles a avut o intalnire, la Palatul Cotroceni, cu pesedintele Klaus Iohannis. De asemenea, intrevederi ale presedintelui Romaniei cu printul Charles au avut loc, la Palatul Cotroceni, si in anii 2011, 2012 si 2014, in timpul mandatului lui Traian Basescu.