Acasă Stirile zilei Un deputat PSD isi da arama pe fata! Pentru ce mai stau...

Un deputat PSD isi da arama pe fata! Pentru ce mai stau protestatarii acolo ca prostii? Sa fie alungati cu tunurile de apa!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Catalin Radulescu, deputat PSD de Arges, spune ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui infruntati cu tunuri de apa: „De ce stau mai stau ca prostii, acolo? N-au treaba? N-au serviciu? N-au copii?”. Mai mult, el ameninta ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si e pregatit sa o foloseasca din nou, noteaza Adevarul.

La Revolutie era student la Medicina, in Timisoara. A luat o arma si a tras inspre teroristi. „Cum sa nu trag? Trageam si eu, asa, la intamplare…”. Drept rasplata pentru aceste dovezi de inconstienta s-a ales cu o indemnizatie de revolutionar pentru cate zile o avea si cu un loc de deputat in primul Parlament de dupa Revolutie.

In 1990 era cel mai tanar deputat roman (27 de ani). Cand FSN-ul s-a rupt (Iliescu / Roman), Radulescu a mers in tabara pierzatoare. N-a mai prins si al doilea mandat, asa ca, din 1992, a lasat politica si a intrat in afaceri. Afaceri a facut vreme de 20 de ani: a avut fabrica de detergenti, fabrica de cafea, hoteluri la Mamaia, firma de constructii in Pitesti si multe altele.

In 2012 Tudor Pendiuc, fostul primar al Pitestiului, l-a aruncat din nou in arena si l-a facut deputat PSD de Arges. Ajuns in Casa Poporului, Radulescu n-a inteles de vorba buna ca deputatia nu face casa buna cu afacerile, asa ca s-a ales cu o condamnare cu suspendare pentru acte de comert incompatibile cu functia de deputat: un an si sase luni. Oricum, n-a contat prea mult aceasta condamnare; argesenii l-au votat si anul trecut si iata-l din nou deputat.

Vezi mai mult aici