Acasă Utile Incredibil! Iata ce s-a intamplat cu apa dupa a fost tinuta timp...

Incredibil! Iata ce s-a intamplat cu apa dupa a fost tinuta timp de opt ore intr-un vas de cupru!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Potrivit traditiei medicale Ayurveda, apa pastrata intr-un vas de cupru are abilitatea de a echilibra toate cele trei doshas ale organismului (vata, kapha si pitta) si face acest lucru incarcand apa cu energie pozitiva. Apa pastrata in vase de cupru este cunoscuta sub denumirea de “tamara jal” si se ofera beneficii uimitoare daca este consumata dupa ce a fost pastrata intr-un vas de cupru cel putin opt ore inainte de consum.

In timpul copilariei mele, imi amintesc cum bunica pastra apa int-un vas de cupru peste noapte. Ne punea sa bem primul lucru dimineata, sustinand ca apa era buna pentru mintea si corpul nostru. Acum, cand vad reaparitia tuturor acestor obiceiri, nu pot sa nu ma gandesc ca ar fi trebuit sa urmez sfatul bunicii mele.

Cuprul este un mineral esential pentru corpul nostru. Ayurveda recomanda depozitarea peste noapte a apei intr-o cana de cupru si consumarea acesteia primul lucru dimineata pentru mentinerea sanatatii. Apa stocata astfel se mineste “Tamra Jal” si ajuta la echilibrarea celor trei doshe (Kapha, Pitta si Vata).

Cuprul are o energie electromagnetica numita Prana Shakti. Apa potabila depozitata timp de 8-10 ore intr-un vas de cupru este foarte benefica.  Cuprul ionizeaza apa si contribuie la mentinerea echilibrului pH-ului organismului.

Citeste continuarea pe StirileCasei.ro