Acasă Utile Greseli de machiaj pe care le fac cele mai multe femei! Tu...

Greseli de machiaj pe care le fac cele mai multe femei! Tu stii sa aplici fardurile!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In fiecare zi femeile comit aceleasi greseli, fara a realiza impactul pe care acestea le pot avea asupra propriului chip. Iata cateva dintre cele mai frecvente greseli de machiaj pe care le facem fara a ne da seama.

Conturul de ochi
Atunci cand vrem sa conturam ochii cu un creion, avem tendinta de a intinde pielea de la colturile ochilor pentru a trasa dunga perfecta. insa acest lucru este gresit, pentru ca linia obtinuta va fi neuniforma si pozitionata putin mai sus fata de linia genelor, ceea ce creeaza impresia de graba si superficialitate in machiaj.

Este suficient sa folosesti un post-it pe care sa-l pozitionezi la coltul ochiului, in functie de forma dorita a cozii, si sa trasezi dunga urmand marginea post-it- ului respectiv, scrie bzi.

Conturul sprancenelor
Cand vine vorba despre sprancene, gandeste-te ca mai putin inseamna mai bun. Adica, nu trasa un contur puternic al sprancenelor, intr-o culoare mai inchisa. Nu vei face decat sa atragi atentia asupra lor si asupra zonei fruntii, creand o disproportie intre aceasta si restul fetei.
Foloseste un creion sau fard de aceeasi culoare sau cu un ton mai deschis decat culoarea naturala a sprancenelor si traseaza dungi fine, care sa vina in completarea sprancenelor tale. Constant, periaza sprancenele cu o periuta speciala, astfel incat dungile trasate sa se piarda printre firele naturale ale sprancenelor.

Reaplicarea rujului
Dupa pauza de masa, vrei sa-ti retusezi machiajul si sa reaplici culoarea preferata de ruj. Este important ca inainte de fiecare retus, buzele sa fie hidratate, astfel incat rujul sa se „aseze” mai bine pe buze. Un strop din crema de fata sau un balsam natural, hidratant, sunt suficiente pentru ca buzele tale sa arate ca noi imediat.