Acasă Stirile zilei O vedeta din Romania declara razboi medicilor. Crezi ca are dreptate?

O vedeta din Romania declara razboi medicilor. Crezi ca are dreptate?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Realizatoarea TV Olivia Steer, sotia lui Andi Moisescu, si-a pus lumea medicala in cap dupa ce a scris ca folosirea mamografiei ca principala strategie de lupta impotriva cancerului de san a dus la producerea a 1,3 milioane de cancere de san, acolo unde nu exista, de fapt, nici unul.

„1,3 m-i-l-i-o-a-n-e de femei din America au fost fals diagnosticate si tratate cu metode chimice agresive si letale impotriva unui cancer de san pe care nu il aveau!”, sustine Olivia Steer.

”Forma principala a cancerului de san depistata e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca “stadiul zero” sau drept “cancer de sin noninvaziv”. Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se misca, nu se extinde, nu are simptome si, daca e lasat in pace, nu progreseaza. Si poate chiar sa se resoarba singur, in timp. Dar asta numai si numai daca nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer si nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresive(…). Cum de ma incumet sa spun asta: o alta publicatie medicala prestigioasa, Lancet Oncology, a reprodus pe tema mai multe studii anul trecut, dupa ce s-a descoperit ca si formele agresive de cancer par sa intre in remisie totala, in timp. Cu conditia sa fie lasate in pace”, a scris Olivia Steer intr-un articol publicat pe blogul sau.

Medicii au replicat prin Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie, care sufera de teribila boala.

”ATITUDINE C R I M I N A L A!!

Categoric, nu pot sa tac! N-am facut-o niciodata cind revolta simt ca ma sufoca! Ce pacate au romanii, de se doreste sa li se faca atita si atita rau?!! Cum e posibil ca o minte, care ar trebui sa fie luminata, mai ales una care a avut mult de suferit, sa debiteze asemenea ineptii?! Sau poate tocmai ca modalitate de protest impotriva destinului crud, care i-a rapit persoane foarte dragi?! Cum sa poate spune cineva NU mamografiei?!! Si ca neoplasmul (cancerul), chiar in stare avansata, se poate vindeca fara tratament?! E posibil asa ceva?!! Chiar trebuie condamnate la moarte persoanele cu aceasta grava patologie, care au nesansa de a agrea si a avea incredere intr-o asemenea persoana cu probleme reale?!

Societatea si legea ar trebui sa combata asemenea ATITUDINI cu CONSECINTE FOARTE GRAVE, MORTALE!!! Asemenea persoane trebuie sa raspunda pentru raspindirea de stiri nereale, cu consecinte din cele mai grave! Stopate cumva, macar!!!” e mesajul medicului.

sursa: stiripesurse.ro