Acasă Multimedia Fotogalerie ZECE lucruri pe care nu le stiai despre James Bond

ZECE lucruri pe care nu le stiai despre James Bond

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

James Bond: cel mai indragit si cel mai faimos spion al tuturor timpurilor. Majoritatea femeilor si-au dorit sa fie cu el iar majoritatea barbatilor si-au dorit sa fie ca el. De la Sean Connery pana la Daniel Graig, agentul 007 a capturat admiratia fanilor din lumea intreaga. Iata zece lucruri pe care nu le stiai despre celebrul spion, potrivit celor de la neatorama.com:

10. Cel mai putin agreat Bond

george-lazenby-james-bond-everything-or-nothing

Daca Sean Connery este universal cel mai popular Bond, pe de alta parte George Lazenby este privit de catre critici si iubitorii seriei ca fiind cel mai neagreabil James Bond.

Dupa ce Sean Connery a parasit rolul principal al seriei la sfarsitul anilor 1960, in filmul urmator lansat in anul 1969 inlocuitorul acestuia a fost George Lazenby. George Lazenby, in anul 1968, a fost cel mai bine platit model masculin.

Dupa cateva altercatii, regizorul Peter Hunt a inceput sa nu-l mai placa pe Lazenby si a refuzat continuarea colaborarii cu acesta. Echipa producatoare a confirmat faptul ca Lazenby era o personalitate dificila. Deasemenea, accentul australian al lui Lazenby era de neinteles, fiind dublat de actori englezi in majoritatea scenelor.