Acasă Timp liber Auto Sa ne cunoastem hingherii de masini: AUTOSAL EXPERT, de la mafia fiicei...

Sa ne cunoastem hingherii de masini: AUTOSAL EXPERT, de la mafia fiicei fostului director CONPET la prietenii lui Videanu! (Partea I)

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri


Ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar a devenit o problema foarte serioasa in societatea romaneasca. Daca ar fi vorba doar de civilizarea unor conducatori auto care confunda propria curte cu soselele publice nu ar fi o problema, dar pentru ca avem de-a face cu o mega-afacere pornita din dorinta de imbogatire a unor grupuri de interese punem la dispozitie tuturor celor interesati cateva puncte de plecare pentru a vedea cu cine au de-a face atunci cand considera ca pe nedrept le-a fost ridicat autoturismul! O ANCHETA www.romanianfiles.com!

Afacerea Autosal Expert este detinuta de Liliana Petrescu, fiica fostului director de la Conpet Ploiesti, Petre Petrescu! Autosal este campioana abuzurilor in ridicarea masinilor, dovada stau zecile de procese pe care le-au castigat bucurestenii in instanta. Vezi aici!

“Binecuvantata” cu un contract de peste 3,5 milioane lei, firma detinuta de ploiesteanca Liliana Petrescu impreuna cu Adrian Ivan face afaceri pe picior mare in Sectorul lui Popescu Piedone.

In 2008 administratia punea pe picioare regulamentul de ridicare a masinilor si la putin timp acorda firmei AUTOSAL EXPERT contractul de ridicare a masinilor parcate neregulamentar. In 2009 firma cumpara in leasing de la VB Leasing sapte autoutilitare cu un pret mediu de 127.660,87 euro. Ce se intelege din asta? In baza intelegerii cu PS4 compania putea gira cu contractul achizitia de masini pentru a-si desfasura activitatea!… Curios este ca valoarea masinilor este aproximativ aceeasi cu suma din valoarea contractului!

 

Cum a ajuns Liliana Petrescu patroana hingherilor din sectorul lui Piedone?

Liliana Petrescu este fiica lui Petre Petrescu, fost director general la Conpet Ploiesti dar si in alte companii de stat cu un cuvant important de spus in economia tarii. Tanara afacerista s-a lansat in ridicarea de masini in noiembrie 2009 cand a cumparat 99% din actiunile la Autosal Expert de la Andrei Degeratu si Valentin Tanasescu. Firma a trecut pe mesimtite in proprietatea lui Adrian Ivan, care a devenit din actionar simbolic, patron la Autosal Expert. Cei doi au un trecut de afaceristi strans legat de banii statului dar si de oameni influenti din spatele politicienilor.

 

De unde sa o „apuci” pe Liliana Petrescu?

Ploiesteanca Liliana Petrescu a mai fost implicata si in alte afaceri banoase si tot cu scurgeri de la bugetul statului. Spre exemplu afacerista mai are actiuni la firma Liprest Consultanta SRL alaturi de Petre Petrescu, societate care a primit prin invitatie de participare un contract de 125.688 lei in anul 2009 de la Administratia Nationala a Rezervelor de Stat pentru servicii de reabilitare a conductelor petroliere la rezervorul R101!

 

Liliana Petrescu a fost sau mai este asociata – sau simplu reprezentant in administratie – si la alte firme care fac multi bani pe urma cotractelor cu bugetele locale, din judetul Prahova in special! Urmeaza dezvaluiri in zilele urmatoare!

RABMER ROMANIA SRL

CONTI TRANZIMOB SA

LIPREST CONSULTANTA SRL

CONTI SA

FORTIS INTERNATIONAL SA

ZIFFOR IMPEX SRL

ELEVAT EXPERT SA

D&T TELECOM SERVICE SRL

 

Adrian Ivan este om de nadejde din zona de influenta a apropiatilor lui Adrian Videanu. Dati o cautare dupa numele Peter Braun si o sa intelegeti mai bine despre ce este vorba. Urmeaza dezvaluiri si despre ce fel de afaceri are Adrian Ivan si Peter Braun, dar si ce contracte, conexiuni si matrapazlacuri s-au facut prin firmele legate de Adrian Ivan:

TULCEA GAZ SA

ZODRAC GROUP SRL

EDEVIL FOREST SRL

AMGAZ FURNIZARE SRL