Acasă Stirile zilei Remediu pentru circul de la televizor: Cele mai tari transmisii live-webcam cu...

Remediu pentru circul de la televizor: Cele mai tari transmisii live-webcam cu animale!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Plictiseala de emisiunile televizate nu este un atribut doar pentru telespectatorii din Romania, asa ca publicatia businessinder.com a gasit un remediu pentru cei care vor sa se relaxeze: vizionarea animalelor pe webcam. Urmariti live cateva dintre cele mai interesante transmisii:

 

„Camera… rechinilor”

Pentru cei pasionati de lumea acvatica recomandam aceasta camera web care reda imagini dintr-un adapost cu rechini de toate tipurile! Proiectul a fost dezvoltat de Discovery Channel si puteti vedea imagini din toate unghiurile prin intermediul unei camere web de 360 grade!


Live streaming by Ustream

Camera pisicilor!

Va plac pisicile? Atunci n-o sa va plictisiti sa vizionati aceasta transmisiune! Reporterii de la businessinsider.com arata ca aceste pisicute fac parte din centrul de ingrijire Prietenii felinelor din Ohio! Partea buna este ca daca va indragostiti de vreun pisoias il puteti chiar adopta! Partea proasta ar fi ca drumul este lung si trebuie sa mergeti sa-l luati personal!


Free desktop streaming application by Ustream

 

Camera ursilor Grizzly

Acesti doi frati grizzly ne impartasesc experienta de viata in captivitate la Gradina Zoologica din Seattle. Ursii se plimba pe teritoriul lor, iar cateodata incearca sa ajunga in prim-planul camerelor care transmit din zona lor de actiune!


Free desktop streaming application by Ustream

 

Camera din JUNGLA AFRICANA

Aceasta camera reda imagini din viata animalelor din Rezervatia Mashatu Game Rserve din Botswana, Africa! Vezi mai mullt camere care surprind imagini live!


Live video from your Android device on Ustream

 

Camera catelusilor

Acesti sase catelusi golden retriever si mama lor sunt antrenati sa ajute veteranii cu stress post traumtic. Puteti sa-i vedeti cum se joaca, alearga, dorm! In caz ca va intrebati cat timp au… raspunsul este ca au putin peste o luna!

Click pe poza pentru a vedea webcam cu acesti catelusi sau alte transmisii cu animale!