Acasă Life Stil UITE cum sa arati fabulos FARA MACHIAJ!

UITE cum sa arati fabulos FARA MACHIAJ!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Inspira-te din prezentarea Carolina Herrera T/I 2012 si indrazneste sa iti lasi frumusetea naturala sa iasa la iveala.

Pentru momentele in care te grabesti sau este pur si simplu prea cald ca sa suporti pe fata straturi de fond de ten, farduri si blush, iata cateva trucuri pentru a arata absolut fabulos, chiar si fara un strop de machiaj:

  •  Exfoliaza-ti pielea fetei in mod regulat. Alege un scrub special pentru fata si foloseste-l de trei ori pe saptamana pentru a indeparta celulele moarte.
  •  Ingrijeste-ti spancenele si gaseste-le o forma care sa fie in armonie cu trasaturile fetei tale. Poti apela la ajutorul unei persoane specializate dintr-un salon profesional pentru a gasi forma perfecta, iar dupa aceea, mentine-o cu retusuri regulate.
  •  Pastreaza-ti privirea clara si stralucitoare. Daca ai ochii rosii, remediaza problema cu niste picaturi de ochi, precum Visine.
  •  Chiar daca nu porti mascara, iti poti defini genele prin aplicarea serum-urilor hranitoare, de care acestea au oricum nevoie zilnic. Cu o periuta speciala, le poti aplica si pe sprancene, pentru a le face sa isi pastreze forma pe tot parcursul zilei.
  •  Pastreaza-ti pielea cat se poate de hidratata. Renunta insa pe durata verii la cremele prea grase, cel putin in timpul zilei, si alege in schimb o crema cu proprietati de reflexie a luminii, care sa iti ofere un aspect fresh si plin de viata.
  •  Evita sa te speli pe fata cu apa de la chiuveta. Foloseste in schimb un spray cu apa termala, pe care sa il pastrezi in frigider, pentru un ten mai luminos si o senzatie instanta de racoare.
  •  Foloseste un balsam de buze hranitor pentru a-ti pastra buzele hidratate si gata oricand de sarutat.