Acasă World Imaginile care fac inconjurul lumii. Un primar din Peru s-a prefacut ca...

Imaginile care fac inconjurul lumii. Un primar din Peru s-a prefacut ca este mort de COVID-19 pentru a scapa de arestare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primarul orasului Tantara, Jaime Ronaldo Urbina Torres, s-a prefacut ca este mort, decedat din cauza coronavirusului, pentru a nu fi arestat de politie. El s-a bagat chiar si intr-un sicriu.

Primarul era la baut cu prietenii, cand agentii politiei nationale au venit in control. A incercat sa se ascunda intr-un sicriu, astfel incat politia a crezut, in prima faza, ca este mort din cauza Covid-19. Si prietenii lui au procedat la fel, relateaza La Pandereta.

Insa „trucul” primarului nu a tinut foarte mult, fiind incatusat si acuzat de incalcarea regulilor de distantare sociala. Ulterior, in presa locala a aparut poza cu primarul intr-un sicriu deschis, cu o masca pe fata.

Presa locala nu a precizat unde a avut loc „petrecerea” si cum de primarul si prietenii lui au avut la dispozitie sicriele.

Peru a intrat in carantina in urma cu 66 de zile, iar in tot acest timp primarul Torres a fost criticat de localnici pentru lipsa de implicare in luarea unor masuri de siguranta pentru populatie. Ar fi stat doar 8 zile in oras in perioada de carantina si nu a dispus organizarea unor centre de carantina sau masuri de control pentru populatie.

In Peru au fost inregistrate peste 100.000 de cazuri de Covid-19 si 3.024 de decese.