Acasă Life Dezvoltare Personala De ce ai nevoie de aprobarea celorlalti? Invata sa traiesti dupa propriul...

De ce ai nevoie de aprobarea celorlalti? Invata sa traiesti dupa propriul instinct!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu totii iubim o mica validare in viata noastra. Poate ca zambesti atunci cand seful tau te apreciaza si iti spune ce treaba buna ai facut. Probabil ca te bucuri cand partenerul tau iti spune ca arati bine intr-o camasa sau intr-o pereche de pantaloni. Te-ai intalnit cu prietenii tai in weekend la fotba, dai un gol si toata lumea te felicita. Te simti minunat!

Primirea complimentelor si aprobarea comportamentului din partea celorlalte persoane este intr-adevar o trasatura umana de baza de care ne bucuram majoritatea dintre noi. Dar ce se intampla atunci cand nevoia de aprobare este coplesitoare? Daca-ti controleaza viata? Este cunoscuta ca fiind dependenta de aprobare si nu este ceva de ras. Dependenta de aprobare nu este o chestie de ras. De fapt, este conformitate cu orice pret.

Nevoia constanta de a primi aprobarea colegilor tai iti poate distruge cariera. A te baza intotdeauna pe sotul/sotia ta sa te complimenteze pentru tot ceea ce faci iti poate afecta ireversibil casnicia. A avea nevoie intotdeauna nevoie de aprobarea tuturor in tot ceea ce faci va interfera cu toate domeniile din viata ta.

Vestea buna este ca odata ce depasesti dependenta de aprobare, chiar si intr-o mica masura, esti liber de lanturile care te impiedica sa cunosti succesul. Chiar mai mult decat atat, poti sa inveti sa-ti traiesti viata fara sa ai nevoie de aprobarea celorlalti.

Iata care sunt cele CINCI sfaturi care te vor ajuta sa renunti la dependenta de aprobarea celorlalti: