Acasă Utile Mihaela Bilic dezvaluie sursa kilogramelor in plus! „Orice emotie negativa se neutralizeaza...

Mihaela Bilic dezvaluie sursa kilogramelor in plus! „Orice emotie negativa se neutralizeaza cu mancare”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati medici nutritionisti, dezvaluie una din sursele kilogramelor in plus. Pe langa faptul ca ne asigura supravietuirea, mancarea ne aduce si confort psihic asa ca atunci cand suntem stresati, obositi, nefericiti, simtim nevoia sa rontaim ceva.

”in prezent, se spune ca kilogramelor in plus sunt o problema a sufletului. Cateodata ne lipseste tandretea, linistea, bucuria din viata noastra si atunci natura ne-a dat mancarea ca sa ne dea stare de bine si daca nu o gasim din alta parte o primim din mancare, creierul nostru stie, nu trebuie sa invete de nicaieri.

Orice emotie negativa se neutralizeaza cu mancare, asa ca te duci teleghidat spre frigider, te certi dupa aceea ca de ce ai mancat, dar de fapt natura stie ca intre kilogramele in plus si supravietuirea din punct de vedere al echilibrului psihic, echilibrul psihic e vital. Daca nu am avea mancarea si frigiderul ca sa compensam energia negativa, urmatoare zi s-ar putea sa nu mai putem sa ne ridicam si sa mai facem fata poate nici sarcinilor profesionale sau familiale, nu am mai putea sa functionam, am fi depresivi, am putea avea probleme grave si atunci haideti sa nu ne suparam pe mancare care ne ajuta acolo nu putem sa ne ajutam nici noi, nici societatea sa facem fata greutatilor de zi cu zi”, a explicat nutritionistul Mihaela Bilic, conform doctorulzilei.