Iata 8 caracteristici care definesc o personalitate puternica, care actioneaza numai dupa propriile reguli si nu depinde de ceilalti:

1. Nu lasi pe toata lumea in viata ta
Iti dai seama cat de volatili pot fi oamenii, din acest motiv ti-ai dezvoltat propria filozofie a prieteniei – a fi singur, dar a comunica cu unii oameni.

Ai un cerc de prieteni in care ai incredere. Dar nu te vei deschide pentru toata lumea. Pentru ca nu consideri necesar sa te inconjori cu oameni falsi.

2. Nu ai nevoie de atentie
Atragi constant atentia asupra ta – istoria nu este despre tine. Dar oricum atragi oameni catre voi, pur si simplu pentru ca esti o persoana deosebita si interesanta.

3. Nu ai nevoie de aprobarea cuiva
Unii oameni fac orice pentru a obtine aprobarea altcuiva. Dar nu si tu. Stii de ce ai nevoie si obtii asta. Lasi aprobarea pentru cei care au nevoie de ea.

4. Urasti prostia si ignoranta
Esti o persoana erudita puternica, gandesti rational si ai opinia ta. Nu toti oamenii sunt asa. Si cu siguranta nu toti iti plac.

5. Nu iti plac discutiile despre nimic
Astfel de conversatii sunt lipsite de sens si plictisitoare si ele necesita timp. Nu vezi sensul conversatiilor stupide despre vreme si incerci sa le eviti.

6. Poti sa asculti
Stii ca multi oameni sunt dornici sa fie auziti si respecti acest lucru. in plus, increderea si cunostintele tale te fac un ascultator mai bun.

7. Urasti justificarile
Nu doar ca eviti sa te justific, dar urasti cand acest lucru este facut de altcineva.

8. Esti neinfricat
Toti avem temeri. Dar numai o persoana puternica este capabila sa le faca fata si sa le depaseasca. Prin urmare, de aici vine concluzia ca nu te temi de nimic, arata dozadesucces.