15 motive pentru care ar trebui sa bei limonada in fiecare dimineata – Cap Limpede

15 motive pentru care ar trebui sa bei limonada in fiecare dimineata

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Daca sunteti in cautarea unui truc simplu pentru imbunatatirea vietii si sanatatii voastre ati gasit ceea ce trebuie. Sa beti un pahar cu limonada imediat cum va treziti dimineata este o rutina destul de simpla pentru a obtine si a avea efecte semnificative asupra starii voastre de sanatate. Nu va ajuta doar sa va treziti datorita gustului racoritor ci va ajuta si in ceea ce priveste digestia si finalizarea proceselor naturale de detoxifiere a corpului. Iar lamaine vin la pachet cu vitamin C, B, calciu, fier, magneziu, potasiu, enzime, antioxidanti si fibre potrivit Natural News.

Iata  15 beneficii pe care vi le aduce bautul unui pahar cu limonada in fiecare dimineata:

IMBUNATATESTE DIGESTIA

Sucul de lamaie are o structura similara cu cel al stomacului vostru si ajuta la adunarea si alungarea toxinelor din tractul digestiv. Acesta ajuta la ameliorarea indigestiei, arsurilor la stomac si balonarii. Totodata, ajuta la mutarea intestinelor dimineata, hidrateaza colonel, stimuleaza productia bilei si infuzeaza apa in scaun.

IMPULSIONEAZA SISTEMUL IMUNITAR

Sucul de lamaie este bogat in vitamina C care ajuta la intarirea sistemului imunitasr si lupta impotriva racelii si gripei. Dar nu doar vitamina C este importanta pentru un sistem imunitar bun ci si fierul, iar lamaile imbunatatesc capacitatea corpului de a absorbi mai mult fier din alimentele pe care le mancati.

Loading...

VA HIDRATEAZA CORPUL

Este important sa ramaneti hidratati. Mai ales in timpul lunilor de vara. Apa plata este cea mai buna insa multora nu dau importanta acestui lucru si nu beau suficienta. Aici intra in joc sucul de lamaie pe care daca il bei ramai hidratat toata ziua.

15 motive pentru care ar trebui sa bei limonada in fiecare dimineata was last modified: iulie 7th, 2015 by Andrei Stancu

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close