Majoritatea parintilor isi doresc pentru copii lor ce e mai bun pe lume. De cele mai multe ori numele ales este al unor inaintasi celebri pentru ca exista teoria in care anumite nume celebre ar putea atrage in viata succesul. Vezi mai jos o lista de nume care atrag succesul in viata.

  1. Albert

Numele Albert, purtat in trecut de nobili si printi, provine dintr-un vechi cuvant german care inseamna ”nobilime stralucita”.

Baieteii care au fost botezatti astfel sunt, in general, firi deschise, calde si dornice de cunoastere. Sunt inteligenti si sensibili, iar daca au parte si de putin noroc, succesul nu va intarzia sa apara.

  1. Alexandru

Provine din cuvantul grecesc ”alexandros”, care inseamna ”protector, aparator”.

Baietii care poarta acest nume se dovedesc a fi puternici si curajosi. Uneori sunt prea buni cu cei care nu merita, dar daca sunt indrumati cu atentie si sfatuiti bine devin barbati care reusesc in viata.

  1. Andrei

Numele Andrei provine din cuvantul grecesc ”andreios”, care se traduce prin ”barbatesc, curajos”. In Biblie, Andrei a fost primul apostol al lui Iisus.

Baieteii care poarta acest nume se dovedesc a fi curiosi si curajosi inca din primii ani de viata, chiar daca asta le aduce tot felul de mici probleme. De cele mai multe ori devin barbati puternici, care nu se tem sa spuna lucrurilor pe nume si sunt apreciati pentru sinceritatea lor, scrie unica.ro.

  1. David

Numele David vine din limba ebraica, unde inseamna ”iubit”. In Biblie, David a fost cel mai mare rege al Israelului, cunoscut pentru victoria impotriva lui Goliat.

Intr-adevar, baieteii care primesc acest nume se dovedesc firi neinfricate, care nu se dau in laturi de la experiente noi. Asta le va aduce probleme intotdeauna in viata, dar reusesc sa treaca peste ele fiindca stiu sa-si asume si sa-si repare greselile.

  1. Dominic

Un nume de origine nobila, provenind de la un cuvant latin ce inseamna ”lord”.

Baieteii cu acest nume sunt firi curioase, dornice sa acumuleze cat mai multe cunostinte. Se dovedesc inteligenti inca de mici si ii surprind pe cei din jur cu cunostinte pe care nu le au nici adultii.

 

  1. Eduard

Acest nume de origine anglo-saxona se poate traduce prin ”protector”.

Ti intr-adevar, baieteii numiti Eduard se dovedesc a fi foarte protector cu cei pe care ii iubesc, inci din primii ani de viata. Vor fi adolescenti linistiti si inteligenti, iar apoi devin barbati sensibili si empatici, care ating succesul pentru ca pot intelege pe oricine, in orice situatie.

  1. Eric

Numele Eric provine din limba germane veche, unde inseamna ”singurul conduator, eternal conducator, razboinic”.

Baieteii botezati astfel dovedesc inca de mici calitati de lider si, cumva, reusesc sa se faca ascultati in grupul de prieteni sau colegi. Au pareri bine conturate, pe care nu ezita sa le impuna, iar indrazneala si determinarea le aduc succesul in viata.

  1. Ianis

Numele provine din limba ebraica si inseamna ”darul lui Dumnezeu”.

Intr-adevar, acesti baietei vor fi mereu o minune in vietilor celor din jur. Calzi, intelegatori si buni, vor sti sa aduca alinare oricui, in orice situatie. Uneori prea buni pentru lumea din jur, vor avea destul de suferit in viata, dar binele facut se va intoarce la ei si la maturitate vor cunoaste succesul.

  1. Luca

Provenit din limba greaca, numele a devenit celebru datorita sfantului apostol si evanghelist Luca, un doctor care calatorea prin lume in compania Sfantului Pavel.

Se va dovedi inca din primii ani ca baieteii numiti Luca au o tendinta de a face bine, de a vindeca suflete si indrepta situatii care li se par nedrepte. Devin adesea mediatori in grupul de prieteni si ating succesul prin simtul dreptatii si al datoriei.

  1. Mario, Marius

Ambele nume provin de la Mars, zeului razboiului la romani.

Chiar daca sunt destul de agresivi, inca de mici, baietii care poarta aceste nume reusesc in viata fiindca stiu sa lupte pentru ce li se cuvine. Indrumati cu grija, vor invata sa-si canalizeze agresivitatea asa incat sa nu aiba probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.