In topul cu 10 cele mai vandute carti din Romania in luna februarie, volumul Cele Cincizeci de umbre ale lui Grey, carte care s-a mentinut mai mult de un an in fruntea listelor cu lecturi preferate de romani, a fost detronata in luna februarie de Hotul de carti, a lui Markus Zusak, conform unui clasament efectuat de elefant.ro.

Pe pozitia a treia in top 10 cele mai populare carti se afla autoarea Alice Munro cu titlul Prea multa fericire. Celelalte doua volume din seria Fifty Shades a lui E.L.James ocupa pozitiile patru si cinci in TOP 10 Carte publicat de elefant.ro.

Balcic. Micul paradis al Romaniei Mari, ultima carte publicata de Lucian Boia isi face debutul direct pe locul al saselea in top, fiind cel mai performant titlu al unui autor roman in luna februarie a acestui an.

top carti februarie

In topul volumelor pentru copii, Micul Print se mentine pe pozitia intai a clasamentului de mai multe luni, dar pozitia sa este amenintata de cartea Regatul de gheata, copia pe print a productiei cinematografice Frozen, recent premiata cu doua premii Oscar.

“Cartea, care reia povestea din cel mai popular film animat din ultimele luni, insotita si de CD-ul Audio, a fost lansata in Romania in decembrie 2013 si in doar doua luni a avut cele mai spectaculoase vanzari pe care le-am vazut vreodata la un volum pentru copii. Cu certitudine, povestea moderna a Craiesei Zapezilor scrisa de Andersen este acum un adevarat fenomen in randul juniorilor”, spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

In topul de carte destinata copiilor, pe locul al treilea ca vanzari se situeaza volumul Habarnam pe Luna.

top cart copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.