Margarina este si va ramane o bomba chimica, cu risc pentru sanatate, desi producatorii incearca prin diferite campanii sa acopere efectele nocive si sa demonstreze ca metodele mai noi de fabricatie fac acest produs absolut sigur. Va prezentam mai jos zece moduri prin care margarina sau „plasticul” cum i se mai spune, ne poate ucide cu zile:
- Vezi culoarea ATRAGATOARE a acestei RACORITOARE? Te va UCIDE LENT!
- CITESTE 21 de PERICOLE prin care MUNCA LA BIROU te ucide INCET SI SIGUR!
- Zece EFECTE NOCIVE ale laptelui din zilele noastre!
- Top zece otravuri casnice care iti DISTRUG SANATATEA inainte de a te fi nascut!
10. Prabusirea sistemului imunitar
Cand grasimile asa-zis vegetale din margarina sunt incorporate in membrana celulelor sistemului imunitar, ele impiedica activitatea acestora. Aceasta inseamna ca se ajunge, treptat, la o sensibilitate mai mare la infectii, la intoxicatii, la cancer. Nutritionistii spun, cu o gluma amara, ca nu exista mijloc mai eficient de paralizare a sistemului imunitar decat consumul de margarina si de alimente prajite.