Solutia lui Mircea Lucescu pentru Copos si Ahmetov: l-a propus pe Razvan la Sahtior! Seniorul s-ar putea ocupa de Rapid!

m.cancan.ro
Tehnicianul i-a propus lui Ahmetov ca in perioada in care este in recuperare, aproximativ 2-3 luni, sa ii tina locul Razvan Lucescu. In acest timp, de banca Rapidului ar urma sa se ocupe chiar "Il Luce".

Urmarile accidentului lui Mircea Lucescu s-au dovedit a fi mult mai serioase decat se preconizau initial. Contuzia toracica l-a dus pe antrenorul lui Sahtior pana in sala de operatii, unde a suferit o interventie chirurgicala pentru a elimina orice posibile complicatii. Dupa vizita la Bucuresti a patronului "minerilor", Rinat Ahmetov, lucrurile pot lua o turnura neasteptata privind cariera tehnicianului.

Ahmetov si-a dat seama ca Lucescu senior isi va reveni complet dupa 2-3 luni de ingrijiri medicale si recuperare. Prin urmare, Mircea Lucescu i-a propus patronului sau un plan care sa acopere golul lasat de absenta sa. Conform unor surse apropiate familiei, seniorul l-a propus ca inlocuitor pentru el pe banca Sahtiorului chiar pe fiul sau, Razvan Lucescu. Intre timp, cat juniorul ar fi plecat la Sahtior, Mircea Lucescu se poate ocupa de fraiele Rapidului, din moment ce va sta in Bucuresti pentru recuperare. Ideea lui "Il Luce" urmeaza sa fie analizata insa de catre cei doi patroni, George Copos si Ahmetov, pentru a se vedea daca se poate ajunge la un acord comun, benefic pentru ambele grupari.

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Adriana Bahmuteanu
principala "Briliantul" si "nestemata" lui! Cum a salivat Mutu dupa o minora si cum i-a suflat nevasta colegului lui de la Nationala!
Florin Salam Insarcinata in aproape 4 luni, iubita lui Salam a primit vestea din partea medicilor! Nu mai are voie sa…
Top articole
Citite
Comentate
pozitii

Pozitii sexuale ideale pentru un penis mic. Afla cum ii poti oferi placere maxima in dormitor

Chiar daca iubitul tau nu este foarte dotat, sexul cu el poate fi cat se poate de intens. Secretul c
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj