Acasă Stirile zilei Stiinta Legatura puternica dintre Piramide si energia lui Nikola Tesla! VIDEO

Legatura puternica dintre Piramide si energia lui Nikola Tesla! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nikola Tesla a considerat dintotdeauna ca Pamantul este una dintre placile unui condensator, ionosfera formand cealalta placa, astfel si-a dorit sa ofere energie gratuita pe Terra.

Cu acest principiu, el a spus ca este in stare prin inventia sa, sa furnizeze energie gratuit pentru oricine, o cantitate inepuizabila, oriunde pe pamant. De aceea el a construit primul turn prototip (Turnul Wardenclyffe), in care a aplicat faimosul efect al piramidei. Ce este mai exact?

Liniile de forta ale incarcarii electrice supliment la campurile din actiunea soarelui pe peretii unei piramide”

„Equipotentials” magnetic arata o o densitate megnetica ridicata la apogeu. Tensiune creste la 100 de V pe metru. Campurile negative terestre ating valoarea sa maxima la apogeul piramidei; in partea de sus a piramidei din Giza, tensiunea este de 14.600 V. Aceasta piramida este ea insasi un condensator, care acumuleaza sarcina electrica. In cazul in care se adauga un exces de sarcina, o descarcarea are loc in partea de sus. Dupa cum stim, partea de sus a fost impodobita cu un „Capstone” din aur masiv, un conductor excelent”.

Tesla a dorit ca turnul sa fie ridicat pentru a creste tensiunea din partea de sus. El a vrut sa creeze un fulger artificial in turn. In tubul de descarcare al fulgerui natural, temperatura se ridica la 30.000 ° C. Tesla nu a vrut sa gestioneze astfel de temperaturi ridicate, pentru ca este o risipa de energie. Turnul Wardenclyffe al lui Tesla ar fi fost folosit ca un transformator pentru a produce o tensiune mare, care ar fi generat in loc de un fulger natural, o „descarcare energetica cu o mare abundenta ionica”.

Pentru a accentua efectul de piramida, el a dorit sa ii dea turnului forma octagonala ca a unei piramide depasita de o jumatate de sfera. De ce octogonala? Tesla nu explica, dar din memoriile sale reiase ca el a simtit o disciplina stiintifica care inca nu exista, „geobiology”, si teoria valurilor de forme. Din punctul de vedere al fizicii traditionale, faptul ca turnul este octogonal este nesemnificativ. Ar putea fi patrat sau sa aiba un numar infinit de fete, care sunt conice.

„In toate cazurile, tensiunea ar fi fost la fel, forma a dat doar stabilitate.”

Acest lucru indica doua obiectii. Forma octogonala nu este o garantie de stabilitate fata de o forma patrata. In cazul in care el a fost intr-adevar in cautarea stabilitatii, o crestere hiperbolica, ca si cea a turnului Eiffel, ar fi fost mai potrivita. Forma octogonala are caracteristici foarte speciale, de unde este posibil ca acest geniu a simtit pur si simplu fara a putea sa ofere o explicatie.

In ceea ce priveste forma patrata a piramidelor, inginerul Gustave Eiffel a ales-o pentru turnul sau, tocmai pentru ca este o garantie de stabilitate, patru picoare si o cota tot mai mare. Construit in 1889, turnul a fost cunoscut pentru a fi modelul sau. Ca si Turnul Wardenclyffe, Turnul Eiffel are un efect de piramida care il face sa acumuleze in partea de sus un curent continuu, chiar si fara o furtuna. Tija de fulger „face” energie electrica care merge in pamant prin intermediul unui cablu.

Aceste deseuri nu se limiteaza la Turnul Eiffel. Toate acoperisurile si ramele metalice pot face aceeasi productie, pe care noi o aruncam in pamant. Aceasta energie Vril este gratuita fiind cel mai mare defect in aceasta lume care doreste profit.

Vezi pe pagina urmatoare ce rol au piramidele din Giza >>>