Acest leac stramosesc prezinta o eficienta maxima in tratarea cancerului si a bolilor grave, iar pentru asta ai nevoie de doar cinci ingrediente din bucataria ta:
– 3 litri de rachiu sau vodca de 40-60°
– cicoare – 30 g
– rostopasca – 25-30 g
– turita-mare – 30 g
– camasa miezului de nuca (lemnul care desparte miezul de nuca in doua parti) – trei pumni sau cat incape in doua maini unite
Plantele si camasa miezului de nuca se macereaza impreuna in rachiu (vodca), timp de 2 saptamani. Se administreaza la micul dejun, pranz si cina, cate 50-100 ml din solutia rezultata.
Cantitatea consumata depinde de gravitatea bolii, varsta pacientului, starea bolnavului. Daca se consuma greu, se poate dilua cu apa. Intrucat toate bolile se agraveaza primavara si toamna, este recomandata folosirea remediului tocmai in aceste perioade. Reteta nu este toxica, iar persoanele sanatoase il pot consuma preventiv, cate 50 ml, o data sau de doua ori pe zi.
Sursa: sanatate.bzi.ro