Invata sa pregatesti cele mai gustoase snitele de pui. Incearca si tu snitelele de pui cu fulgi de porumb. Iata de ce ai nevoie pentru a obtine snitele gustoase in crusta crocante:
doua bucati de piept de pui;
150 g de fulgi de porumb maruntiti;
o lingurita de pudra de usturoi;
o jumatate de lingurita de frunze de patrunjel taiate marunt;
doua oua;
o lingura de lapte;
boia de ardei iute;
ulei;
sare.
Mod de preparare:
sparge ouale intr-un bol, adauga laptele si bate-le timp de 1 minut;
amesteca in alt bol fulgii de porumb, sarea, boiaua de ardei iute, pudra de usturoi si frunzele de patrunjel tocate marunt;
dupa ce ai pregatit corect carnea pentru snitele (spalarea, curatarea de anumite pielite si baterea ei), trece fiecare felie prin compozitia de ou, scrie observator.tv;
lasa bucatile de carne sa se scurga putin, apoi trece-le si prin mixul preparat din fulgi de porumb, condimente si frunze de patrunjel.
Snitele trebuie asezate pe o farfurie plata si lasate la frigider 20 de minute. Dupa scurgerea timpului, incinge uleiul intr-o tigaie si pune bucatile la prajit pana carnea este gatita bine.