Acasă Utile Culinar Greseala pe care o fac gospodinele atunci cand prepara snitele de pui

Greseala pe care o fac gospodinele atunci cand prepara snitele de pui

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Invata sa pregatesti cele mai gustoase snitele de pui. Incearca si tu snitelele de pui cu fulgi de porumb. Iata de ce ai nevoie pentru a obtine snitele gustoase in crusta crocante:

doua bucati de piept de pui;

150 g de fulgi de porumb maruntiti;

o lingurita de pudra de usturoi;

o jumatate de lingurita de frunze de patrunjel taiate marunt;

doua oua;

o lingura de lapte;

boia de ardei iute;

ulei;

sare.

Mod de preparare:

sparge ouale intr-un bol, adauga laptele si bate-le timp de 1 minut;

amesteca in alt bol fulgii de porumb, sarea, boiaua de ardei iute, pudra de usturoi si frunzele de patrunjel tocate marunt;

dupa ce ai pregatit corect carnea pentru snitele (spalarea, curatarea de anumite pielite si baterea ei), trece fiecare felie prin compozitia de ou, scrie observator.tv;

lasa bucatile de carne sa se scurga putin, apoi trece-le si prin mixul preparat din fulgi de porumb, condimente si frunze de patrunjel.

Snitele trebuie asezate pe o farfurie plata si lasate la frigider 20 de minute. Dupa scurgerea timpului, incinge uleiul intr-o tigaie si pune bucatile la prajit pana carnea este gatita bine.