ceai-de-mesteacan-pietre-la-rinichi_opt

Cum scapi de toxine in 48 de ore! Ai nevoie doar de trei ingrediente

Mesele imbelsugate si-au pus amprenta asupra organismului, insa dupa terminarea sarbatorilor este indicat sa urmam cure de detoxifiere a organismului.

Aceasta metoda de detoxifiere se adreseaza urmatoarelor 5 organe vitale: ficatul, rinichii, plamanii, intestinele si sistemul limfatic. Se recomanda sa parcurgi programul in week-end.

Cura de detoxifiere a organismului are trei principii de baza:

• O alimentatie cu continut redus de grasimi

• Evitarea carnii rosii si a dulciurilor

• Consumarea zilnica a unei cantitati suficiente de lichide

Ingredientele necesare pentru cura:

• Papadie

• Ceai de mesteacan

• Urzici

Etapele si orarul programului:

Zilnic:

• Bea o cana de apa calda pe stomacul gol.

Sambata:

Mic dejun

• Bea o cana de apa plata si ceai verde in amestec cu 1 cana de fulgi de ovaz si 1 lingura de seminte de in.

• Consuma o cana de iaurt sau de lapte de migdale in combinatie cu o jumatate de cana de fructe proaspete.

Pranz

• 1 cana de apa plata, 2 cani de salata (rosii, rucola si salata verde),

• 250 gr. de merluciu la gratar in ulei de masline sau suc de lamaie.

• Sfecla rosie si cartofi

• 1 banana mica si 1 felie de pepene galben.

Gustare

• Un mar, ¾ cana de iaurt obisnuit si un sfert de cana de seminte de dovleac.

Cina

• Aprox. 150 gr. de ton la gratar.

• Doua cani de salata cu suc de lamaie si ulei de masline, 2 cani de salata cu suc de lamaie si ulei de masline.

• O jumatate de cana de legume gatite la aburi (spanac, broccoli).

• Produse de patiserie integrale, ceai de anason si 1 cana de apa plata.

Duminica

• Mic dejun – 1 cana de fulgi de stejar si 1 lingura de seminte de in, 200 ml de iaurt dietetic sau lapte de migdale in combinatie cu pere si ceai verde.

• Gustare – 1 grapefruit.

• Pranz – piept de pui preparat pe gratar, supe de legume (fasole, morcov, telina, ardei, ceapa, cartofi), 1 cana de apa plata si 150 gr. de muraturi.

• Cina – Salata de sfecla si morcovi, suc de lamaie, ceai de urzica, sau unele produse de patiserie din faina integrala, scrie secretele.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES

Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie” ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului). Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online. Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului.

Inchide