Acasă Stirile zilei Traian Berbeceanu da de pamant cu Victor Ciutacu: „Ai uitat fa, cand,...

Traian Berbeceanu da de pamant cu Victor Ciutacu: „Ai uitat fa, cand, in urma cu putini ani pisai ochii si baleai abundent rugandu-ma pe messenger sa cobor in mizeria ta! Hai sictir, secatura!” Raspunsul lui Ciutacu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Traian Berbeceanu, fost comisar al BCCO Alba, ajuns sef de cabinet al ministrului de Interne, i-a raspuns cu aceeasi moneda jurnalistului Victor Ciutacu, care il atacase intr-o postare anterioara pe Facebook.

„Ma intreaba multa lume, de ce nu-i raspund vagaboandei ciutace?
Pai, de obicei nu vorbesc urat cu femeile insa, in cazul alora de moravuri usoare, mai fac exceptii. Asadar, mai obraznicatura mica care strigi toata ziua sa moara Securitatea, taman din curtea institutiei, ai uitat fa, cand, in urma cu putini ani pisai ochii si baleai abundent rugandu-ma pe messenger sa cobor in mizeria ta, sa facem ceea ce tu numesti „o emisiune”? Plangeai cu sughituri si muci, spunandu-mi cat de mult ma apreciezi, cat de mult ma respecti si cat de oripilat esti de nedreptatea care mi s-a facut.
Hai sa le spunem oamenilor, vagaboanda mica, ce s-a schimbat de atunci.
Eu am fost achitat de inalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile facute de aia cu constiinta asemanatoare cu a ta.
Adevaratii interlopi, aia care-ti lasa tie plata pe noptiera, au fost condamnati la ani grei de puscarie. Iar tu, dama trista si urata, ai continuat sa-ti incasezi simbria, din banii ciorditi de vremelnicii tai clienti, interlopii.
Hai sictir, secatura!

Raspunsul lui Ciutacu nu a intarziat

„Nu s-a rugat nimeni de tine niciodata, inculpatule pentru coruptie. Publica, stirbule, mesajele alea, vierme de gunoi, daca ai sange. Iti dau link, daca vrei, cu textul meu despre existenta ta publica. Daca insisti, umblu si la arhiva de mesaje cu nevasta-ta, agramatule. Esti un inalt functionar public, platit din banii nostri, trimis in judecata pentru constituire de grup infractional organizat. Explica public cum e sa iei o masina noua la schimb cu una veche de la interlopi si, de rusine, sa-ti dea aia si diferenta de bani. Care in orice lume normala trebuia sa fie platita in sensul invers. Sigur, intr-o lume normala, tu trebuia sa fii pe tura la spalat wc-uri intr-o puscarie de maxima siguranta, nu in buricul targului, cu masina la scara. Dar traim in tara unde grupurile infractionale organizate stau la masa guvernului.Iar bugetarii ii injura pe aia care le platesc lefurile. Ia zi, ai certificat ORNISS, papusel? Te-a rezolvat printesa Mediasului si aici? Esti achitat pe fond? Te-a scos Campul Tactic? Daca se schimba regimul, iti iei intre 5 si 7 ani fara agravante. Daca nu, o sa crapi de ficat formolizat. Esti o flegma verde la scara istoriei.
P.S. Nu vii sa ma si bati?”

De unde a plecat disputa

Realizatorul TV Victor Ciutacu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de agresiv la adresa celor care l-au ajutat pe fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate din judetul Alba Traian Berbeceanu sa aiba „un cuvant important de spus in politica de ordine publica“.

„Va dati seama ca, in tara dementilor care se excita la catuse puse oamenilor bolnavi, la usa ministrului de Interne sta (si are acces la documente clasificate) o secatura care raspunde la numele Berbeceanu? Noi vrem respect fata de autoritati cand un inculpat notoriu, arestat in lupta dintre clanurile mafiote din procuratura, trofeu al meciului vaginelor Kovesi-Bica, are un cuvant important de spus in politica de ordine publica? Smeriti-va in fata militianului suprem, a brutei care a cazut pe interceptari cu interlopii si care a facut acte de schimburi de masini cu ei, dar, cand va veti trezi cu bandele de raufacatori la usa, sa nu va aud ca va pisiciti a jale. Ati ajuns sa dati bani pe maculatura produsa de niste haimanale, i-ati facut persoane publice, stati la coada ca prostii sa va dea autografe, va meritati soarta. Spalati-va cu ei pe cap, scoateti tot din buzunare, asezati-va in genunchi, puneti mainile la ceafa si rugati-va fierbinte sa nu va zboare capatanile de pe umeri”.